Opozicijos paskelbtas boikotas nesutrukdė dirbti Teisės ir teisėtvarkos komitetui | KaunoDiena.lt

OPOZICIJOS PASKELBTAS BOIKOTAS NESUTRUKDĖ DIRBTI TEISĖS IR TEISĖTVARKOS KOMITETUI

Penktadienį opozicijos nedalyvavimas nesutrukdė posėdžiauti Seimo Teisės ir teisėtvarkos komitetui.

Posėdyje dalyvavo 5 valdančiajai koalicijai atstovaujantys parlamentarai ir kvorumo pakako. Sprendžiant paralyžiuoto Teisės ir teisėtvarkos komiteto darbo problemą valdantieji ketvirtadienį papildė komitetą TS-LKD frakcijos nariu, energetikos ministru Dainiumi Kreiviu. Nors jis penktadienį posėdyje nedalyvavo, jam atstovavo pavaduojantys komiteto narys Linas Slušnys.

Tuo tarpu opozicijai atstovaujanti Seimo narė Agnė Širinskienė  informavo komitetą, kad negali dalyvauti jo posėdyje, „solidarizuodamasi su opozicijos protestu, taip pat protestuodama prieš Civilinės sąjungos įstatymo projekto svarstymą“.

Penktadienį komitetas svarstė, ar dėl Civilinės sąjungos įstatymo projekto, Civilinio kodekso pataisų ir lydinčiųjų dokumentų  prašyti Vyriausybės išvados, tačiau tam nepritarta.

„Vyriausybės išvados neprašome. Tai nėra tragedija,  bet, be jokios abejonės, dirbsime ranka rankon su Teisingumo ministerija, nes vis tiek teisingumo ministerija rašytų išvadą“, – sakė Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininkas Stasys Šedbaras.

Paralyžiuotas komiteto darbas atkurtas, o posėdžio penktadienio darbotvarkė rekordinė – joje yra 85 klausimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

o kuo gali sutrugdyt opozicija

teises ir teisetvarkos teisesmaukiniu mafijos suleriams imti kysius toliau ir daryt bordely valstybeje ,Sedbarai????dabar Seime ir Vyriausybeje jusu LGBT iskrypeliu ir narkomanu --dauguma ...jus ka norit ta ir darot...pritariant teisesmaukiniu mafijai.

šedbarai-- panašus į NEĮGALŲ - nemalk niekų , juk

valdantieji komitete turite daugumą , tad p r i v a l o t e dirbti be IŠSISUKINĖJIMŲ, nepriklasusomai nuo OPOZICIJOS laikysenos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS