Premjeras sako, kad V. Šapoka turėtų likti finansų ministro poste | KaunoDiena.lt

PREMJERAS SAKO, KAD V. ŠAPOKA TURĖTŲ LIKTI FINANSŲ MINISTRO POSTE

Premjeras Saulius Skvernelis sako tikintis, kad finansų ministras Vilius Šapoka turi likti pareigose ir performavus Vyriausybę.

„Aš su juo kalbėjausi ir, manau, kad didelė tikimybė, kad ministras tęs darbą“, – ketvirtadienį Seime žurnalistams sakė Vyriausybės vadovas.

Anksčiau pranešta, kad ne visi dabar pareigas einantys ministras nori likti pareigose, tarp tokių viešojoje erdvėje įvardytas finansų ministras V. Šapoka.

S. Skvernelis praėjusį penktadienį grąžino Vyriausybės įgaliojimus naujajam prezidentui Gitanui Nausėdai. Šalies vadovas pirmuoju dekretu pavedė premjerui ir ministrams laikinai eiti pareigas, kol bus patvirtinta nauja Vyriausybės sudėtis.

G. Nausėda praėjusią savaitę teigė, kad V. Šapoka galėtų tęsti darbą atnaujintoje S. Skvernelio Vyriausybėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Lesley Newberry

Mano kaimyno motina daro $139 / h interNete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

...

KAM klaidinat žmones - mes dabar NETURIM premjero, Skvernelis šiuo metu net nėra paskirtasis premjeras, jis dabar TIK laikinai einantis premjero pareigas.

Algys

Kodel jis tyli kad Lietuva vel skolinosi milijonus euru? Kokiam tikslui?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS