Premjeras: Ukrainos krizės akivaizdoje pasikliaujama JAV lyderyste | KaunoDiena.lt

PREMJERAS: UKRAINOS KRIZĖS AKIVAIZDOJE PASIKLIAUJAMA JAV LYDERYSTE

Premjeras Algirdas Butkevičius, penktadienį Nepriklausomybės dienos proga sveikindamas JAV, sakė pasikliaujantis šios šalies lyderyste Ukrainos krizės akivaizdoje.

„Dabartinės krizės Ukrainoje akivaizdoje turime būti vieningi labiau nei bet kada anksčiau, atnaujindami ir sustiprindami įsipareigojimą ginti bendras vertybes. Tai darydami, pasikliauname JAV lyderyste“, – rašoma A.Butkevičiaus sveikinime JAV viceprezidentui Josephui Bidenui (Džozefui Baidenui).

JAV Vyriausybei bei gyventojams A.Butkevičius linkėjo sėkmės, klestėjimo ir gerovės, pranešė Vyriausybė.

„Lietuvos žmonių ir Vyriausybės vardu norėčiau pasveikinti Jus Nepriklausomybės dienos proga. JAV yra strateginis Lietuvos partneris ir artimas draugas. Tiek gerais, tiek sunkiais laikais mūsų tautos drauge gynė laisvę, demokratiją ir žmogaus teises. Šiandien, kaip ir prieš 238 metus, kai gimė JAV, šie universalūs idealai vis dar įkvepia milijonus žmonių, ir dėl jų verta kovoti“, – sakoma premjero sveikinime.

JAV Nepriklausomybės deklaraciją paskelbė 1776 metų liepos 4 dieną.

Gairės: Algirdas Butkevičius, karas Ukrainoje, JAV politika, JAV Nepriklausomybės diena, Josephas Bidenas
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tam RUSAS

o tu ne subinlaižys mongoloido ir kažkokios azijatės hibrido putkino? visi jūs ruskiai seniai nebe rusai, o kryžminimo būdu atsiradę mongoloidai. Visi pitekantropai, įskaitant ir tave.

ruskiui

toikius isgamas kaiop tu reikia kastruoti, o jei turi vaiku ruskiuku juos reikia uzdaryti i zoologijos soda, nes ruskiai ne zmones, tai ciukcio ir kales hibridas, jus esat zmogzudiai ir degradai

RUSAS

Bezdziones subinlaizys Gaila vergo

SUSIJUSIOS NAUJIENOS