Premjeras: Vyriausybė svarsto atsisakyti viešinimo per žiniasklaidą projektų | KaunoDiena.lt

PREMJERAS: VYRIAUSYBĖ SVARSTO ATSISAKYTI VIEŠINIMO PER ŽINIASKLAIDĄ PROJEKTŲ

  • 3

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis antradienį paskelbė, kad Vyriausybė svarsto atsisakyti viešinimo per žiniasklaidą projektų.

„Aš nesakau, kad to reikėtų nebedaryti, (...) bet mes galime iškelti tokį klausimą, ar tie pinigai panaudojami būtent pagal prasmę ir ar viešinimo pinigai negali būti naudojami kitais būdais“, – LRT radijui sakė premjeras.

„Galbūt, galbūt ir tokios bus diskusijos, jos vyksta, o kokie bus sprendimai, matysime vėliau“, – teigė S. Skvernelis, paklaustas, ar Vyriausybė svarstys atsisakyti viešinimo projektų.

Pasak jo, svarbūs Vyriausybei klausimai gali būti viešinami per „visuomeninį transliuotoją, tai gali būti ir ministerijų tinklapiuose, gali būti atrastos ir kitos formos“.

Taip premjeras komentavo feisbuke pirmadienį išsakytus savo svarstymus, ar neverta „dešimčių milijonų eurų, kuriuos kasmet iš valstybės institucijų gauna žiniasklaidos priemonės“, skirti kitoms reikmėms.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tam--alis petkus- tu esi asilas ...

butent tai ka tu surasei ir yra amerikoniska demokratija ,kuria importavo euro sojuzas ir isplatino po visas prisijungusias prie jos ,salis ....kurios vaisius tu dabar valgai ir spjaudaisi

o per ka [kokia skyle]

vyriausybe viesins savoo sukurptus sprendimus tautai , ar cia lietuvoj yvedama carine padvaldyste , Caras zino --viskas ok, baudziauninkams apie tai zinot nera reikalo , ka Caras daro ar daryt zada...

Alis Petkus...

žirniasklaida bando įlįsti į vyriausybės posėdžių virtuvę... manau, kad žiniasklaidai turėtų būti įdomūs vyriausybės sprendimai, o ne tai ar ten Premjeras ką užsiminė posėdžio metu (o gal ir pavartojo netinkamą žodį)... tokios laidos per radiją yra bandymas paveikti vyriausybę, tai yra atviras kišimasis į valstybės valdymo procesą... tai jau yra politikavimas... tai yra neleistina žiniasklaidai, nes, matomai, kažkas per žiniasklaidą bando veikti vyriausybę... tai jau yra jokia demokratija...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS