Prezidentas G. Nausėda kovą kreipsis į Europos Parlamentą | KaunoDiena.lt

PREZIDENTAS G. NAUSĖDA KOVĄ KREIPSIS Į EUROPOS PARLAMENTĄ

Prezidentas Gitanas Nausėda kovą kreipsis į Europos Parlamentą (EP), pristatydamas savo požiūrį apie dabartinę Europos padėtį ir ateities perspektyvas.

„Viskas pasikeitė 2022 metų vasario 24 dieną, kai prasidėjo neteisėta Rusijos invazija į Ukrainą. Į mūsų žemyną sugrįžo daugumai mūsų neįsivaizduojamas karas. Atsakydama į brutalią Rusijos agresiją, Lietuva nuo pat pradžių parodė tvirtą lyderystę, palaikydama Ukrainą ir gindama Europos vertybes. Mums bus garbė priimti prezidentą G. Nausėdą EP ir aptarti mūsų bendrus iššūkius praėjus metams nuo invazijos pradžios“, – sako Europos Parlamento pirmininkė Roberta Metsola.

Kaip pranešė EP spaudos biuras, Lietuvos vadovo kreipimasis numatytas plenarinių posėdžių salėje Strasbūre kovo 14 dieną. Preliminarioje kovo mėnesio plenarinės sesijos darbotvarkėje prezidento G. Nausėdos kreipimuisi ir diskusijai su EP frakcijų lyderiais numatyta pusantros valandos.

Plenarinių sesijų metu EP kviečia Europos Sąjungos vadovus diskusijų cikle „Tai yra Europa“ pasidalyti savo nuomonėmis ir sprendimais dėl Europai kylančių iššūkių. Lietuvos prezidentas G. Nausėda taps aštuntuoju ES valstybių lyderiu, dalyvausiančiu šiame diskusijų cikle.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Vilnietis

Per televizija mačiau kaip nauseda duda ir zelenskis visi trys sudėjen rankas paskelbe apie lietuvos lenku ukru sajunga Nausėda ar tauta tau šudo vietoje kad nereikia paklausti ir ar jau europa tau ne sajunga kad ukrus i europa trauki kitu nepaklauses Kas tau leidžia daryti tvarka tautai už nugaros Kokia čia šaika renki Ar maža lietuvos seime vagiu idijotu KGB gėju pedofilu pederalu pririnkai Elgiesi kaip savo kieme draustinije ilindes Jau matėm tokiu Kur LITAS kur MŽEIKIU NAFTA kur ATOMINĖ ELEKTRINĖ rusu pastatyta kur fabrikai rusu pastatyti viskas tik išvogta sunaikinta nausėdiškis pradėjo scwabine perkrova be tautos atsiklausimo musu žemes ukram atiduoda musu pinigus ukram musu namus kaip musu didelės šeimos neturi kur gyventi Opozicija ka nematot ar vis dar sukriošusio KGBisto bijot juk tauta su jumis laukia darbu o ne dejoniu

NAUSEDA SAVO ŠALYJE NIEKO NEPADARE GERO

LEKS Į VAKARUS. KAIP TAM MULTIKE MAUGLIS. O MES Į ŠIAURĘ DUMSIME, O MES Į ŠIAURĘ DUMSIME. VEL NUSIŠNEKES.

cha ....o koks tikslas tos kalbesenos ?

gaires eurozopai nurode Sorosas su Geitsu ir Svabu , o alscheimerinis Bidonas juos uztvirtino ....taip kad ar tu Nauseda EP kalbesi ar namuose y ventiliacijos vamzdy dusia liesi ---rezultatas abiem atvejais bus vienodas....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS