Prezidentė: Lietuva niekada nebuvo tokia saugi, kaip dabar | KaunoDiena.lt

PREZIDENTĖ: LIETUVA NIEKADA NEBUVO TOKIA SAUGI, KAIP DABAR

  • 14

Minint 15-ąsias Lietuvos narystės NATO metines, prezidentė Dalia Grybauskaitė sako, kad šalis niekada nebuvo tokia saugi, kaip dabar.

„Lietuva, galima tvirtinti, niekada nebuvo tokia saugi, kaip dabar“, – prezidentės spaudos tarnybos ketvirtadienį išplatintame garso įraše sakė šalies vadovė.

„Todėl narystė NATO tai yra mūsų galimybė gyventi taikoje, kurti savo valstybę tokią, kokios patys norime“, – pridūrė ji.

Pasak D. Grybauskaitės, Lietuva istoriškai yra nukentėjusi dėl sudėtingų geopologinių iššūkių, bet šiandien NATO garantuoja, kad „okupacijos, trėmimai ir mūsų žmonių persekiojimas niekada nepasikartos“.

Lietuva Aljanso nare tapo 2004 metų kovo 29 dieną, kai Vašingtone buvo deponuoti Šiaurės Atlanto sutarties ratifikavimo raštai. Narystės metinės ketvirtadienį bus paminėtos Seime.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

pjanas

prisisiūk kokį maišelį savo nuopelnams susikrauti nes tumbos kišenių neužteks ir nepamiršk baigiant kaip brežnevas kokią nors aukščiausio laipsnio skardos gabalą pasikabint ir Raselei nors aliuminę už ruporo rusai puola vaidmenį

Anonimas

Buvom saugūs po vienu padu, kuris saugojo nuo kito pado. Dabar saugūs po kitu padu, kuris saugo nuo pirmojo pado..... O kur laisvė?

tam--aciu dievuj -- nereikejo is mesos kombinato

sasyskom apsivyniojus desimt eiliu kas diena is darbo eit , butu ir lietuvoj daugiau buve ,o ne ,,,siski -piski,,, ,,,...antra tu desru,mesos duonos ,pieno surio sviesto, silkiu ,zuvies buvo iki kaklo kainavo kapeikas ....viskas buvo naturalus produktai ir darzoves , o ne serdeles is soju , ryziai is plastiko , krabu pirsteliai is lignino, visos darzoves is GMO ......po ,,blatu,,, tokiems babuinams kaip tu ,,,bananai, apelsinai ,mandarinai , zirneliai , kava , jankiski dzinsai --buvo deficitas ...o stai kostiumai , kainavo labai pigiai ,kelnems medziaga ir siuvejo paslaugos ,kainavo kapeikas galejai siut sau kelnes kokias nori ..[dauguma taip ir dare]ir medziaga marskiniu ar siaip buvo ne sintetika ,o vilna,medvilne naturalus prooduktas.......darbe visi gaudavo nemokamai pieno puse litro , limonado bonka 14 kapeiku , tuscio butelio kaina --12 kap, grietines stikline valgykloj 15 kap .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS