R. Karbauskis: prezidento raginimai J. Narkevičiui trauktis „virsta principo reikalu“ | KaunoDiena.lt

R. KARBAUSKIS: PREZIDENTO RAGINIMAI J. NARKEVIČIUI TRAUKTIS „VIRSTA PRINCIPO REIKALU“

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) vadovas Ramūnas Karbauskis sako matantis Jaroslavą Narkevičių susisiekimo ministru, o prezidento Gitano Nausėdos raginimai trauktis jau „tampa kažkokio principo reikalu“.

„Aš galiu pasakyt viena – aš ministru poną Narkevičių matau, nes jis yra ministras, kurį paskyrė tas pats prezidentas. Aš manau, kad dabar šiek tiek virsta principo reikalu“, – penktadienį žurnalistams Seime sakė R. Karbauskis.

„Reikia žiūrėt į esmę – esmė ta, kad kai kurie pateikti kaltinimai visiškai subliuško, visa kita irgi yra tuščias burbulas, kuris buvo sukurtas, kad dar vieną ministrą, kuris nepadarė pažeidimų, mes atleistume. To mes tikrai nedarysime“, – kalbėjo „valstiečių“ vadovas.

Prezidentas G. Nausėda ketvirtadienio LRT televizijos laidoje „Dienos tema“ pakartojo, jog J. Narkevičius neturėtų eiti ministro pareigų.

Aš galiu pasakyt viena – aš ministru poną Narkevičių matau, nes jis yra ministras, kurį paskyrė tas pats prezidentas.

„Aš nematau perspektyvų tam žmogui dirbti, nes, pirmiausia, jis yra ne ministro lygio žmogus. (...) Problema ta, kad tiesiog kitas žmogus turėtų užimti šitą postą, ne toks lengvai valdomas ir žmogus, kuris gali atlikti strateginius, vizionieriškus darbus. Žmogus, kuris yra lengvai tampomas, įkalbinėjamas arba už jį priimami sprendimai, neturėtų būti ministru“, – kalbėjo prezidentas.

„Prezidento pareiškimą aš suprantu, ir mes tikrai gerbiam prezidentą, bet tai jau tampa kažkokiu principo reikalu, o ne argumentais prieš patį ministrą“, – į šalies vadovo pasisakymą reagavo R. Karbauskis.

Premjeras Saulius Skvernelis susisiekimo ministro klausimą su prezidentu G. Nausėda žada aptarti pirmadienį.

Vyriausybės vadovas yra išsakęs paramą ministrui, anot premjero, jo moralinė nuostata keistųsi tik tuo atveju, jei priekaištai j. Narkevičiui pasitvirtintų.

Susisiekimo ministras sulaukė kritikos dėl „Lietuvos pašto“ valdybos atleidimo, kai kurių kelių tvarkymo finansavimo ir gyvenimo Seimo viešbutyje aplinkybių.

Pats politikas sako, kad prieš jį vykdomas organizuotas puolimas, kuris prasidėjo, kai jis ėmė domėtis „Lietuvos pašto“ ir „Lietuvos geležinkelių“ problemomis.

J. Narkevičių į susisiekimo ministro pareigas delegavo Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga, šiemet po prezidento rinkimų prisidėjusi prie valdančiosios koalicijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Anonimas

Pažiūrėjus į jų veidus ir akis,jiems nusispjiauti ant visų.Akys juk kiauliškos atrodo sutraiškis visus kas po ranka.Komunistų palikuoniai viskas mūms.

Anonimas

Pažiūrėjus į jų veidus ir akis,jiems nusispjiauti ant visų.Akys juk kiauliškos

Nukvakęs senis Kęstas pavarė sau į kelnes

Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS