S. Skvernelis pritaria V. Sinkevičiaus kritikai dėl T. Tomilino pašalinimo | KaunoDiena.lt

S. SKVERNELIS PRITARIA V. SINKEVIČIAUS KRITIKAI DĖL T. TOMILINO PAŠALINIMO

Opozicijos lyderis Saulius Skvernelis teigia pritariąs eurokomisaro Virginiaus Sinkevičiaus išsakytai kritikai dėl „valstiečio“ Tomo Tomilino pašalinimo iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) partinių postų.

„Aš tikrai nenorėčiau lįsti į partijos virtuvę, kadangi nesu bendruomenės narys, nesu partijos narys. Bet manau, kad viską labai tiksliai ir labai aiškiai savo socialinėje paskyroje išsakė partijoje narystę sustabdęs pagal reikalavimus mūsų deleguotas eurokomisaras Virginijus Sinkevičius“, – žurnalistams ketvirtadienį Seime teigė S. Skvernelis.

ELTA primena, kad eurokomisaras V. Sinkevičius sukritikavo LVŽS tarybos sprendimą dėl T. Tomilinio pašalinimo iš partinių pareigų. V. Sinkevičius akcentavo, kad T.Tomilinas yra politikas su stuburu, o ne prisitaikėlis „politikautojas“, todėl, pasak jo, tai kažkam partijoje tapo problema.

„Partijos sprendimų priėmėjams mąstančių nereikia. Vienas iš labiausiai LVŽS bei jos žmonėmis tikinčių partijos narių Tomas Tomilinas atribojamas nuo partijos valdymo, nes per dažnai reiškia kitokią nuomonę, nei priimtina siauram valdančių asmenų rateliui“, – savo feisbuko paskyroje rašė V. Sinkevičius.

„Jiems nereikia žmogaus, kuris turi vertybes, įsitikinimus, kuris tarnauja ne ambicijoms, o žmonėms“, – taip pat teigė jis.

Trečiadienį Vilniuje vykstančio LVŽS tarybos posėdžio metu partijos skyriai bei LVŽS šešėlinio Ministrų Kabineto nariai iškėlė klausimą dėl LVŽS pirmininko pavaduotojo ir LVŽS frakcijos seniūnės Seime pavaduotojo T. Tomilino elgesio išduodant LVŽS vertybines nuostatas bei nevykdant LVŽS įsipareigojimų rinkėjams.

LVŽS tarybos narių siūlymu buvo priimtas sprendimas atšaukti T. Tomiliną iš LVŽS šešėlinės Vyriausybės socialinių reikalų ir darbo ministro pareigų. LVŽS frakcijai Seime rekomenduota spręsti jo galimybės toliau eiti frakcijos seniūnės pavaduotojo pareigas klausimą. Taip pat priimtas sprendimas siūlyti T. Tomilinui pačiam atsistatydinti iš einamų LVŽS pirmininko pavaduotojo ir LVŽS valdybos nario pareigų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

kauniete

NEJAUGI SKVERNELI NESUPRATAI KAD ŽMONĖS TAVE PALAIKĖ IŠ PAGARBOS TAM DORAM PROTINGAM KARBAUSKIUI DABAR MATAI KAD ESI NIEKAS BE VALSTIEČIU VEL TAPAI MENTU PRADAŽNU

VILNIUS

NU IR BRUDAS TU SINKEVIČIAU SAKAI SEURAME RATELIJE NEPRIIMTINAS IŠKRYPĖLIS SLĖPES SAVO ORENTACIJA TOMYLINAS TAI KOKS TAS PLATUS RATELIS TU SKVERNAS DŽIUGELIS ŠAKALIENĖ SLUŠNYS TOMYLINAS tau KOPUSTGALVI MES MAŽUMA KAD NESAM IŠKRYPĖLIAI ŽINOK PARSIDAVĖLI LAZDA TURI DU GALUS ATEIS LAIKAS KAIP LIETUVA ATSIKRATYS TOKIU IŠGAMU KAIP TU SINKE KOPUSTGALVI JAU KAIP IR MALDEIKIENE BRIUSELIO PEDIKAM DIRBI TIK SAUGOK SAVO ŠIKNA BRIUSELYNE O LIETUVAI TU DIDELIS NULIS NES AIŠKU KAD SEDI IR KENKI TAUTAI

kauniete

KAŽKAIP GALVOJAU LIG IR TEIGIAMAI APIE SKVERNELI BET DAUGUMAS RAŠĖ KAD PALAUKIT PAMATYSIT SKVERNO PARSIDAVĖLIO ASMENYBE IR TAUTA LABAI JI ĖMĖ PALAIKYTI BET TIKRA TIESA TAS ŽMOGĖNAS YRA PARSIDAVĖLIS IR PAS TOKIUS NĖRA NIEKO ŠVENTO AUKSO ŽODŽIAI KADA TAI ŽMONIU RAŠYTI KOMENTARUOSE APIE SKVERNA
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS