Seimas A. Skardžių atleido iš Energetikos komisijos | KaunoDiena.lt

SEIMAS A. SKARDŽIŲ ATLEIDO IŠ ENERGETIKOS KOMISIJOS

Seimas iš Energetikos komisijos atleido Socialdemokratų darbo frakcijos narį Artūrą Skardžių, kurį parlamentinė Antikorupcijos komisija pripažino turintį interesų atsinaujinančių išteklių energetikoje ir galbūt pažeidusį viešuosius ir privačius interesus.

Už tai antradienį balsavo 59 parlamentarai – visi iš valdančiosios koalicijos, nes prieš pietus iš posėdžių salės pasitraukusi opozicija balsavime nedalyvavo.

Atšaukus A. Skardžių, nuo šiol Energetikos komisijoje dirbs 12 parlamentarų, nes Socialdemokratų darbo frakcija kito savo nario į komisiją nedeleguoja.

Po nepalankių Antikorupcijos komisijos išvadų A. Skardžius pats pareiškė pasitraukiantis iš Energetikos komisijos.

Seimas A. Skardžių jau yra atšaukęs iš Ekonomikos komiteto ir, nors opozicija tam ir priešinosi, paskyręs dirbti Aplinkos apsaugos komitete, kur taip pat svarstomi su atsinaujinančia energetika susiję įstatymai.

Pasak Antikorupcijos komisijos, A. Skardžiaus šeimos nariai dalyvauja energetikos versle, o Specialiųjų tyrimų tarnyba komisija yra pareiškusi, kad parlamentaro teiktos pataisos dėl atsinaujinančių išteklių galėjo sudaryti išimtines sąlygas mažųjų saulės bei vėjo elektrinių savininkams, nes šiuose versluose jis turėjo interesų.    

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Vadakste

Valdziai tiesiai sviesiai pasisakantys apie vykstancias negeroves, tokie zmones nereikalingi todel ir meta lauk.

kada bus iškuoptas seimas ?

kada tokie parazitai sulauks grotų ?

NA NA

kada seimas atleis anūkėlį iš ekonomikos ir energetikos komisijos komiteto ,______ką veikia istorijos fakultetą baigęs anūkėlis ,seimo ekonomikos komitete ,ogi tvarko savo šeimynos reikalus ir niekam neužklūva ,kodėl landsberginiams yra taikoma dvigubi standartai ,Skardžius atleistas , nes sustabdė anūkėlio aferas ,o anūkėlis ir toliau naudojasi buvusių kgbistų palikuonių, neliečiamumo statusu ,,,sėkmės Lietuvai išsivaduoti nuo komunizmo ,,,,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS