Skelbiama apie suburtą naują partiją: jos vedlys – Celofanas | KaunoDiena.lt

SKELBIAMA APIE SUBURTĄ NAUJĄ PARTIJĄ: JOS VEDLYS – CELOFANAS

Rugpjūčio 15-ąją feisbuke paskelbta apie naujos politinės partijos „Mes Lietuva“ įsteigimą.

Teigiama, kad per steigiamąjį suvažiavimą Kelmės rajone šios partijos pirmininku išrinktas skandalingasis Antanas Kandrotas-Celofanas.

„Partijos pirmininko pavaduotoju patvirtintas Darius Norkus. Taip pat išrinkta Partijos „Mes Lietuva“ taryba (20 narių), valdyba (12 narių), etikos komisija (8 nariai) ir kontrolės komisija (4 nariai).

Ačiū visiems dalyvavusiems suvažiavime ir suteikusiems įgaliojimą steigti partiją „MES LIETUVA““, – rašoma socialiniame tinkle.

„Yra 2306 steigėjai, labai daug steigėjų iš užsienio, suvažiavime buvo susirinkę mažiau, atvežė įgaliojimus, kai kurie net po dešimt įgaliojimų atvežė, tai įstatymas leidžia. Viską darėm įstatymo rėmuose, nes mes žinom, kad esam po ypatinga priežiūra ir mus prižiūrės ypatingai stropiai, todėl mes nei vienos klaidelės negalim sau leist padaryt, todėl labai skrupulingai sužiūrėsim dokumentus ir pateiksim ministerijai“, – BNS sakė A. Kandrotas.

Pasak jo, partijos pagrindinė idėja yra puoselėti tautiškumą, jis pats ketina dalyvauti prezidento rinkimuose, o partija kels sąrašą Europos Parlamento, Seimo rinkimuose.

„Mūsų pagrindinė mintis, kad mes turime saugoti Lietuvos papročius, kultūrą, tautinį identitetą, pastebim, vyksta netgi naikinimas tautos, aš nebijosiu šito žodžio pasakyti. Tautiškumas, čia yra vienas iš prioritetų“, – kalbėjo A. Kandrotas.

Įrašu apie naujai įsteigtą partiją savo feisbuko paskyroje pasidalijo ir riaušių prie Seimo byloje teisiama Astra Genovaitė Astrauskaitė.

„Nepamirštama Žolinės šventė: tik du iš tūkstančių politinės partijos „Mes Lietuva" steigėjų ir vienas mažas Tėvynės Lietuvos ateities Žmogus“, – rašė ji, pasidalijusi nuotrauka, kurioje pozuoja kartu su Celofanu.

Delfi.lt duomenimis, Teisingumo ministerija kol kas nesulaukė partijos steigimo dokumentų.

Politinei partijai įsteigti būtina, kad ji turėtų ne mažiau kaip 2 tūkst. steigėjų. Politinės partijos steigėjai ir jų atstovai sušauktame politinės partijos steigiamajame suvažiavime turi priimti politinės partijos įstatus, programą ir išrinkti valdymo organus.

Politinės partijos steigėjas Civilinio kodekso nustatyta tvarka įgalioti kitą politinės partijos steigėją atstovauti jam politinės partijos steigiamajame suvažiavime. Vienas politinės partijos steigėjas gali pagal įgaliojimus atstovauti ne daugiau kaip dešimt kitų politinės partijos steigėjų.

Rašyti komentarą
Komentarai (132)

Panasu

Bus Sustausko pamaina.

Jūs ne Lietuva,

jūs celofaniniai kvailiai arba gudrus kremliaus oenktakoloninis projektas.Purkšt musių nuodais.

Idioto partija

idiotams.Geriau galvojau apie žemaičius.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS