Socialdemokratų lyderis G. Paluckas kandidatuos į Seimą Žirmūnų apygardoje | KaunoDiena.lt

SOCIALDEMOKRATŲ LYDERIS G. PALUCKAS KANDIDATUOS Į SEIMĄ ŽIRMŪNŲ APYGARDOJE

Opozicinės Lietuvos socialdemokratų partijos pirmininkas Gintautas Paluckas apsisprendė kandidatuoti į Seimą vienmandatėje Žirmūnų rinkimų Vilniuje.

G. Palucko kandidatūrą į Seimą trečiadienio vakarą iškėlė partijos Vilniaus miesto skyriaus taryba.

Šiam sprendimui dar turi pritarti LSDP taryba. Ji vyks šeštadienį Šventojoje.

„Kai matyti gerėjantys rezultatai rinkimuose, tai ir entuziazmo atsiranda daugiau. Kartu su jumis pasiryžęs kovoti ir laimėti“, – partijos „Facebook“ paskyroje parašė G. Paluckas.

Šiuo metu socialdemokratai parlamente turi aštuonis atstovus.

Antradienį Vyriausioji rinkimų komisija paskelbė, kad rinkimai į laisvą vietą Seime sostinės Žirmūnų apygardoje vyks rugsėjo 8 dieną.

Šioje apygardoje išrinkta Aušra Maldeikienė buvo išrinkta į Europos Parlamentą, todėl atsisakė Seimo narės mandato.

Taip pat rugsėjo 8 dieną vyks rinkimai Gargžduose ir Žiemgalos apygardoje, apimančioje Pakruojį, Joniškį ir dalį Šiaulių rajono. Šiose apygardose išrinkti Seimo nariai atsisakė mandato dėl mero pareigų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

JO

Visiškas cinizmas durnių šalyje? Paluckas jau teistas už korupcinius nusikaltimus Vilniaus savivaldybėje ir vėl iš naujo jis gali kandidatuoti į seimą??? Bet kokio proto žmogus gali balsuoti už jau teistą nusikaltėlį, jei jie vois išrenkami? Ar tai reiškia, kad nusikaltėlių LT daugiau, nes tokie balsuoja už tokį pat?

NA NA

apsivogęs paluckas jau iš anksto ruošiasi mūšiui ir ruošia opiumą liaudžiai ,--------------matomai apygarda yra pridaiginta savų ir komunistinių arba visiškai depolizuota, mėgstanti lozungus puikiai skaičiuoja rinkėjų balsus pagal užsakymą ,,,,sėkmės ,gal ir ateis laikas ,kai paluckis papuls į seimą ne pagal sąrašą ,o kaip visada klastojant biuletenius ,,,ne pirmas kartas kartas ,,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS