Socialinės apsaugos ir darbo viceministru pradeda dirbti M. Šiurkus | KaunoDiena.lt

SOCIALINĖS APSAUGOS IR DARBO VICEMINISTRU PRADEDA DIRBTI M. ŠIURKUS

  • 0

Socialinės apsaugos ir darbo viceministru pradeda dirbti Martynas Šiurkus, iki šiol ėjęs ministrės Monikos Navickienės patarėjo pareigas, ketvirtadienį pranešė ministerija.

Jis pareigose pakeis socialinės paramos ir draudimo sritis kuravusį viceministrą Audrių Bitiną, kuris nuo balandžio 11 dienos ministrei patarinės visuomeniniais pagrindais.

M. Šiurkus patarėju dirbo nuo pernai kovo ir buvo atsakingas už Užimtumo tarnybos veiklos organizavimo pokyčius, socialinių paslaugų ir socialinės paslaugos koordinavimą tarp ministerijos ir savivaldos, socialinio būsto, bendruomenių reikalus.

„M. Šiurkus yra sukaupęs ilgametę privataus ir viešojo sektoriaus patirtį, išmano ne tik valstybės teisėkūros procesą, bet ir praktinį teisės aktų pritaikymą, savivaldai rūpimus klausimus. Jo sukaupta patirtis bus labai vertinga prisidedant prie socialinės apsaugos srities klausimų sprendimo“, – pranešime teigė M. Navickienė.

M. Šiurkus nuo 2019 metų yra Šiaulių miesto savivaldybės tarybos narys, taip pat dirbo versle, buvo europarlamentarės Rasos Juknevičienės komandoje.

Anksčiau jis yra ėjęs Šiaulių miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigas, savivaldybėje dirbęs specialistu, buvo atsakingas su Europos Sąjungos projektų administraciją.

M. Šiurkus Šiaulių universitete yra baigęs vadybos ir verslo administravimo studijas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS