Ministrė su Vyskupų konferencijos atstovu aptars kalinių sielovadą | KaunoDiena.lt

MINISTRĖ SU VYSKUPŲ KONFERENCIJOS ATSTOVU APTARS KALINIŲ SIELOVADĄ

Teisingumo ministrė Evelina Dobrovolska antradienį susitinka su Lietuvos vyskupų konferencijos generaliniu sekretoriumi kunigu Kęstučiu Smilgevičiumi.

„Katalikų bažnyčia nemažai dirba kalinių sielovados, resocializacijos ir integracijos srityse, todėl tai viena iš pagrindinių pokalbio temų“, – BNS sakė ministrės patarėja Karolina Frolovienė.

Anot jos, ministrė su Vyskupų konferencijos atstovu gali aptarti ir partnerystės įteisinimo klausimą.

E. Dobrovolska sausį interviu BNS minėjo, kad projektas dėl partnerystės įteisinimo jau parengtas ir bus pateiktas Seimui per pavasario sesiją.

Lietuvos vyskupų konferencija savo ruožtu paragino naująją šalies valdžią tos pačios lyties asmenų partnerystės neprilyginti šeimai ar santuokai. Anot jos, „įvairių kitų bendro gyvenimo formų prilyginimas šeimai, ignoruojant prigimtinį lyčių papildomumą, neišvengiamai paneigia natūralų šeimos pobūdį bei trina ją kaip konstitucinį visuomenės ir valstybės pagrindą“.

Susitikimas vyks nuotoliniu būdu.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

.

Policija nuo nusikaltimų tyrimo perorientuota į CYBER GESTAPĄ - kovą su laisvu žodžiu ir kitaminčių persekiojimo. Dabar minisrrei prireikė iš kunigų PADARYTI STUKAČIUS -KGB darbas su kunigais dobrovolskis puikiai žinomas

SIELOVADA REIKIA RŪPINTIS DORAIS PILIEČIAIS

Apie ka cia pezi, pijau? Pasiilgai kolukiu?

Anonimui Pydarui

Kai žmogui sakoma: "Tu keistas", tas, kuriam tie žodžiai skirti, supranta juos kaip "Tu ypatingas", nors sakantysis dažniausiai turi omenyje "Tu trenktas".
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS