V. Pranckietis dėl gresiančio atstatydinimo nevyks į Ukrainą | KaunoDiena.lt

V. PRANCKIETIS DĖL GRESIANČIO ATSTATYDINIMO NEVYKS Į UKRAINĄ

Seimo Pirmininkas Viktoras Pranckietis, kuriam kitą savaitę gali būti surengta atšaukimo iš parlamento vadovo pareigų procedūra, į  Ukrainą nevyks.

„Ne, nevažiuosiu. Planavome, bet tiesiog neįvyko normaliai su visais kvietimais, dar ir šia proga atidedame“, – ketvirtadienį žurnalistams sakė V. Pranckietis.

Jis mano, kad kitą savaitę dėl jo atšaukimo procedūros ir kiti parlamentarai nevyks į komandiruotes.  „Kitą savaitę, matyt, niekas nevažiuos“, – prognozuoja V. Pranckietis. Į klausimą, kaip jaučiasi prieš balsavimą, jis atsakė: kaip visada, vienodai“.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis ketvirtadienį dar kartą pakartojo, kad balsavimas dėl V. Pranckiečio  atšaukimo iš Seimo pirmininko pareigų planuojamas spalio 17 d.

Trečiadienį Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio atstovė spaudai pranešė, kad V. Pranckiečio susitikimas su Ukrainos Aukščiausiosios Rados pirmininku ir kitais Ukrainos pareigūnais buvo derinamas jau ilgą laiką, nuo Ukrainos parlamento rinkimų. Datos susitikimui buvo derinamos su Aukščiausiosios Rados pirmininko darbotvarke, taip pat siejant su spalio 22–24 dienomis Strasbūre vyksiančia Europos valstybių parlamentų pirmininkų konferencija.

ELTA primena, kad Seimo pirmininkas spalio 17 d. planavo  dalyvauti ir rytiniame, ir vakariniame Seimo posėdžiuose, išvykimas į Ukrainą buvo planuojamas  17 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

V.L

Nori Pranskietis veltui pakeliauti. Matomai seime neturi ka veikti.

tomas

Tai prisiklausiau ir prisiskaičiau kiaulių kriuksėjimų ir šunų lojimų Užteks visam gyvenimui. O Karbauskis kaip buvo mėšlu ir rusiškomis trąšomis pasmirdęs, toks ir liks. Na, jeigu Karbauskis surenka visą Pranckiečio puolimo komandą, ir dar verbuoja svyruojančius, tai ir opozicijai reikia susitelkti. Juk Garbingasis Riteris don Kichotas-Karabasas rimtai ruošiasi lemiamam Vėjo Malūnų šturmui.

...

Išgirdo 'lygesnė kiaulė' kad ukrainiečiai iš kiaulių lašinius daro, tai ir... ;D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS