A. Veryga: nuoširdžiai užjaučiu žmogų, kuris po rinkimų užims mano postą | KaunoDiena.lt

A. VERYGA: NUOŠIRDŽIAI UŽJAUČIU ŽMOGŲ, KURIS PO RINKIMŲ UŽIMS MANO POSTĄ

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga teigia nuoširdžiai užjaučiąs žmogų, kuriam po rinkimų galimai reikės perimti jo postą. Politikas tikina, kad visi ketveri jo vadovavimo Sveikatos apsaugos ministerijai (SAM) metai nebuvo lengvi, nes sveikata, pasak jo, rūpi visiems ir probleminių klausimų šioje srityje kyla labai daug.

„Tikrai nuoširdžiai užjaučiu tą žmogų, kuriam teks atsidurti mano pozicijoje, visi ketveri metai kadencijos man nebuvo labai lengvi ir paprasti dėl labai skirtingų priežasčių. Bet sveikatos apsaugos ministro pozicija nė vienoje šalyje nėra labai lengva ir paprasta, tai yra tikrai karšta kėdė, nes nepriklausomai nuo konteksto žmonėms sveikata rūpi visada“, – „Žinių radijui“ teigė A. Veryga.

Ministras akcentuoja, kad, skirtingai nei kai kurių kitų ministerijų sritys, sveikata rūpi visiems gyventojams, todėl ir probleminių klausimų, pasak jo, yra labai daug.

„Tai yra sudėtingas, bet tikrai labai įdomus ir prasmingas darbas. Taigi ir užuojauta tam žmogui, kuriam galbūt teks atsidurti mano pozicijoje, bet tikrai aš norėčiau palinkėti avansu (...), kad tas, kas atsidus tokioje pozicijoje, dirbtų Lietuvos žmonių sveikatos labui“, – akcentavo A. Veryga.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

bafometas

ant sazines sito veikejo mirtys zmoniu,kuriems nesuteike med.pagalbos...seimininku isakymai bus dar ziauresni...tik konservatorius tam tinkamas

Gerb,Veryga ,Ačiū už atliktą darbą,jeigu ir bu vo klaidų ....,kas nedirba tas jų nedaro.Pavasarį pandemija buvo suvaldyta.AČIŪ JUMS IR KOMANDAI

Er

Greišiau ayeitu ta valanda kad plikis dinktu nuo vaizdo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS