Viceministrė: karantiną nutraukti gali būti svarstoma ir nelaukiant birželio pabaigos | KaunoDiena.lt

VICEMINISTRĖ: KARANTINĄ NUTRAUKTI GALI BŪTI SVARSTOMA IR NELAUKIANT BIRŽELIO PABAIGOS

Sveikatos apsaugos viceministrė Živilė Simonaitytė teigia, kad epidemiologinei situacijai ir toliau gerėjant karantiną Lietuvoje gali būti svarstoma nutraukti ir nesulaukus birželio pabaigos. Vis tik, jos teigimu, šiek tiek nerimą kelia sumažėjęs vakcinavimas.

„Mes ir praėjusią savaitę matėme jau tendencijas ir matome, kad žmonių suinteresuotumas vakcinuotis yra šiek tiek sumažėjęs, kas mums kelia nerimą. Mes numatome imtis atitinkamų priemonių, kad paskatintume vakcinaciją“, – Vyriausybėje surengtoje spaudos konferencijoje teigė Ž. Simonaitytė.

„Bet iš esmės, jeigu situacija ir toliau gerėja, gali būti svarstoma ne tik kad netęsti karantino liepos mėnesį, bet galbūt jį ir nutraukti dar anksčiau, nesulaukus birželio pabaigos“, – pridūrė ji.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Tiesa

Ne jūsų reikalas. Moku mokesčius privalo gydyti susirgus, LRKonstitucijoje gydymas nemokamas. O skiepytis kiekvieno reikaas,jeigu vienas dauzys galvą i siena ,tai ir kitas turi taip daryti, dėl bendruomenės.Neprivers visus daryti taip ,kaip kažkam norisi.

Pil.

Nejuokinkite pasaulio kad taip mylite savo tautą. Marina badu pensininkus,mažas algas gaunančius .O skiepytis reikia kad išgyventų, jeigu tokie geri tai indeksuokite pensijas jeigu buvo 400,- litų tai turi būti 400_-€ .Nusibodo komentuoti ,naudos jokios,proto nei už kapeika pas valstybės tarnautojus. Šalinti reikia iš Seimo kito kelio nėra.

Nesvarbu

Nu idomus lietuviai!! Uzdare karantinui tai visi skundesi..dabar atidaryti nori tai vel skundziasi. Yra kas nors jums ten gerai ar taip ir gyvensit visada besiskuzdami?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS