Alytaus meras: apie informacinį štabą, išsekusius ugniagesius ir dovanas | KaunoDiena.lt

ALYTAUS MERAS: APIE INFORMACINĮ ŠTABĄ, IŠSEKUSIUS UGNIAGESIUS IR DOVANAS

  • 4

Trečiadienio vakare, kaip jau įprasta, apie situaciją Alytuje gesinant gaisrą savo feisbuko paskyroje parašė Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis.

Meras ironiškai atsiliepė apie Alytuje įkurtą informacinį štabą, kuris turi tiksliai informuoti apie esamą situaciją, apie iš sostinės jame dirbti atvykusį vyruką.

„Geriausi anekdotai – iš gyvenimo.

Kelios ministerijos Alytaus miesto savivaldybėje įkūrė spaudos centrą. Įtariu, kažkas gavo pylos, nes prastai visuomenę informuoja apie mūsų reikalus. O dabar įdomiausia dalis.

Prieš tris dienas pas mus įkūrė informacinį štabą, kuris turi informuoti tiksliai apie esamą situaciją Alytaus regione, o šiandien į jį atsiuntė jauną vyruką. Atvažiavo anas iš Vilniaus 10 val. ryto, paklausė, kur čia jam reikėtų dirbti. Darbuotojos parodė. Pasėdėjo žmogus, pasidairė. Tada paklausė, ką gražaus galima pamatyti Alytuje. Aišku, savivaldybės darbuotojai papasakojo. O tas ir išėjo savom akim lankytinų objektų įvertinti.

N .Cesiulo "Facebook" paskyros nuotr.

Žadėjo po ekstremalių situacijų posėdžio paskambinti, pasiteirauti, kokios naujienos. Suprantu, kad Dzūkijos, o gal dzūkių grožis galvą visiškai apsuko, bet skambučio mūsų specialistai vis dar laukia.

Keturiems ugniagesiams sutriko sveikata. Vieni jau tiesiog fiziškai palūžo, jiems nustatytas išsekimas, trūksta kalio, magnio. Kitiems – plaučių uždegimas.

Na, pakikenom ir prie reikalų. Labai rimtų“, – taip apie informacinį štabą atsiliepė N.Cesiulis.

Toliau jis informavo apie rimtus dalykus. "Mūsų vyrai po truputį krenta. Keturiems ugniagesiams sutriko sveikata. Vieni jau tiesiog fiziškai palūžo, jiems nustatytas išsekimas, trūksta kalio, magnio. Kitiems – plaučių uždegimas. Vyrai,  nežinau, nei kaip Jums padėti, nei kaip paguosti. Tik žinokite, Jūs esate mūsų šviesa ir ateitis. Net mano keturmetis sūnus nebenori būti policininku. Jis nori būti gaisrininku“, – ugniagesius gyrė Alytaus miesto meras.

N.Cesiulis padėkojo visiems padedantiems ir palaikantiems.

„Visų žmonių vardu siunčiu didžiausią palaikymą ir sakau „ačiū“.  Šiandien Birštonas visiems ugniagesiams dovanoja visokius kvietimus į SPA procedūras. Labai nuoširdžiai norėčiau tikėti, kad jų pakaks sveikatai pataisyti. O sąskaitoje jau 87 tūkst. eurų!!! Ir aš negaliu patikėti, kad tai vyksta. Lietuva, ačiū! Mes to nepamiršime niekada“, – dėkojo meras.

Alytaus miesto savivaldybės nuotr.

Apie gaisrą pasakysiu tik tiek – vyrai dirba juodai. Labai stengiasi. Ir jau labai nori namo. Tikrai. Tiesa, šiandien mūsų kieme maža šventė – S. Prūsaičio apdainuotus 39 gaisre sutiko traktorininkas iš Alytaus. Manau, prisimins visą gyvenimą. Uždainavome iš širdies, padovanojome konservų ir sauso kareiviško davinio. Galite įsivaizduoti, visi purvini, juodi kaip smala, prietemoje tik dantys žiba. Žydrūnai, žinok, gerumas grįžta su kaupu. Sveikatos Tau dar kartą, kad gerų žinių turėtume kuo greičiau“, – įrašą baigė N.Cesiulis.

 

GALERIJA

  • Alytaus meras: apie informacinį štabą, išsekusius ugniagesius ir dovanas
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

...

Verta paimt Černobylio laikų viešą spaudą, ten 'Černobylis' pakeiskit 'Alytus', ir... pamatysim ką mums ŠIANDIEN valdžia kiša; PAGARBA Alytaus Merui... aišku, ir dalyvavusiems gelbėjimo darbuose, jie juk aukojos taip pat kaip Čerrnobyly, jiems irgi dabar aiškina kad 'tai sveikatai nepakenks'. :/

nuomonė

Lietuvai reikalingi tokie vyrai.

Kauniečiui

Mes tai dziaugiames meru bet kiek dar likę valdžios organe piktų pavydžių ir nezinanciu nieko ir dar trukdanciu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS