Apmokestintas patekimas į Aukštaitijos ir Labanoro parkus | KaunoDiena.lt

APMOKESTINTAS PATEKIMAS Į AUKŠTAITIJOS IR LABANORO PARKUS

Aukštaitijos nacionaliniame ir Labanoro regioniniame parkuose nuo birželio 1-osios bus galima viešėti tik nusipirkus penkias dienas galiosiančius bilietus po 3,5 lito.

Lankymąsi šiuose parkuose nuspręsta apmokestinti, nes valstybės skiriamų lėšų jiems tvarkyti nepakanka, penktadienį praneša „Lietuvos žinios“.

Pasak parkų vadovo Emanuilio Leškevičiaus, valstybė abiem parkams prižiūrėti ir tvarkyti per mėnesį išgali skirti vos 2 tūkst. litų. 

Kitąmet į parkus ketinama pagaminti ir platinti metinius bilietus.

Šilutės rajone esančio Nemuno deltos regioninio parko direktorius Vaidas Pavilonis teigė, kad bilietų sistema čia įvesta pavasarį.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

mokek

mazuronis pries iseidamas trenke durimis buvo toks kovotojas uz gamta o dabar apmokesdina parka lankantiesiems tojau bus apmokesdinta viskas kas galima ir oras kurie gyvens arciau gamtos mokes brangiau valdzia kalba kad ekonomika kyla bet neturi net pinigu valdiskiems parkams o tik nori musu saskaita papulti i dangu kai ives eura apmokesdins net ta apie ka pagalvoti sunku tuojau nepapulsi prie upes nes uz krantu tvarkyma reiks susimoket vaziuosi ar eisi keliu irgi mokek uz duobes pas mus viskas apmokesdinama tik pensijos ir atlygis nekyla reikia mokescio ir uz lietu nes naudojamos valstybes vandens atsargos kuo toliau tuo graziau

SUSIJUSIOS NAUJIENOS