Atleidžiama Vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos direktorė | KaunoDiena.lt

ATLEIDŽIAMA VAIKO TEISIŲ APSAUGOS IR ĮVAIKINIMO TARNYBOS DIREKTORĖ

  • 9

Pasibaigus ketverių metų kadencijai socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis iš pareigų atleido Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos direktorę Aliną Jakavonienę.

Nuo ketvirtadienio, kaip praneša Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, laikinai Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos direktorės pareigas eis direktoriaus pavaduotoja Vita Šulskytė.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija yra paskelbusi konkursą tarnybos direktoriaus pareigoms užimti. Pirmasis konkursas neįvyko, nes jame dalyvavo tik vienas kandidatas. Remiantis Valstybės tarnybos įstatymu, kai rengiamas konkursas į įstaigos vadovo, įstaigos pavaduotojo ar padalinio vadovo pareigas, turi būti atrenkami du geriausiai įvertinti pretendentai.

Antrasis konkursas paskelbtas šių metų rugsėjo 21 d. Pretendentai užimti Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos direktoriaus kėdę dokumentus turėjo pateikti per 10 darbo dienų.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Tėvas

Prašau nušauti šitą brude !

Etiketas

Tokių bjaurių bobų su žiburiu nerasi!!galvojat rūpi šitai bergždžiai karvei svetimi vaikai?? vienodai jai viskas, pažiūrėkit į jos paniekos ir pasibjaurėjimo kupiną snukį: susireikšminusi, pykčio ir neapykantos kupina boba, tikiuosi karma jai gyvenime aylygins dešimteriopai !!!

Pilietiškas,

Kol tokie yra įstatymų leidėjai (o ar ir seime geria ir pateisina vienas kitą), tai nedievinkite nei kukuraičio, nei kito kurio nors -aičio. Palaida bala ir tiek - patys žiopliausi ir sukčiausi eina į valdžią, nes kitaip būtų savo sukurtos darbo (veltėdžių) biržos lankytojai. Joks darbdavys nepriimtų su tokiu suvokimu ir darbštumu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS