D. Grybauskaitė pervedė lėšas į paramos fondą kovai su koronaviruso pasekmėmis | KaunoDiena.lt

D. GRYBAUSKAITĖ PERVEDĖ LĖŠAS Į PARAMOS FONDĄ KOVAI SU KORONAVIRUSO PASEKMĖMIS

Prezidentė Dalia Grybauskaitė teigia, kad jau pervedė lėšas į Finansų ministerijos atidarytą paramos fondą kovai su pandemijos pasekmėmis.

„Visi galime prisidėti. Atėjo laikas susitelkti ir padėti vieni kitiems (...) Aš jau pervedžiau“, – feisbuko paskyroje teigia D. Grybauskaitė.

ELTA primena, kad finansų ministro Viliaus Šapokos įsakymu įsteigtas paramos fondas kovai su koronavirusu.

„Yra nauju mano įsakymu sukurtas paramos fondas. Kiekvienas gyventojas, nesvarbu, kur yra pasaulyje šiuo metu, kiekviena įmonė gali aukoti lėšas viruso plitimo rizikai suvaldyti“, – pirmadienį Vyriausybėje teigė V. Šapoka.

Fondo sąskaitos numeris, kuriuo galima aukoti: LT 56 1010 0000 0853 2407.

Siekiant sustabdyti koronaviruso plitimą, Lietuvoje nuo pirmadienio vidurnakčio iki kovo 30 dienos įvestas karantinas. Šalies piliečiams draudžiama išvykti, uždarytos parduotuvės (išskyrus, maisto ir vaistines) bei kavinės.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (113)

ponas Pizdauskas

Italija pagaliau suprato su kom turi reikala.. nato ir es apsisiko..adios amigos..o lietuvai latvijai ir xaxolams neuzilgo teks atsakyti uz nacizmo slovinima..sveikinu ponai..italija palieka es ir nato..o jus tiesiog ismes is es kaip shavkes haliavscikus

židovainis

vel pakazūcha, ji grynai kaip putinas kur momentas pasirodyti ir išlenda iš samanų grybas, VERYGA šaunuolis vienintelis ministras su švaria sažine, grybas paaukojo fondui kapeika, o vadovaus fondui ir pasiims rublį vot tep

APSIRAMINKIT

BAIKIT NURODINĖTI KAS KĄ TURI DARYTI,- PATYS LAIKYKITĖS KARANTINO REŽIMO IR NETRUKDYKIT VYRIAUSYBEI SPRĘSTI,O VISIEMS ,GĮŽUSIEMS SU VIRUSU,TIKRA MANO PANIEKA,NES IŠVAŽIAVO JAU ŽINODAMI KAS VYKSTA KINIJOJE,TAI NORĖJO BŪTI LABAI KIETI,IŠ KIEKVIENO REIKIA IMTI DIDELE BAUDAS.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS