A. Dulkys lankysis Telšiuose, M. Navickienė – Alytuje | KaunoDiena.lt

A. DULKYS LANKYSIS TELŠIUOSE, M. NAVICKIENĖ – ALYTUJE

  • 12

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys pirmadienį lankysis Telšiuose, tuo metu socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė – Alytuje.

Kaip pranešė ministerija, A. Dulkys Telšiuose apžiūrės vietos miesto ir rajono gydymo įstaigas, Telšių ligoninėje atidarys geriatrijos skyrių.

Ministras su rajono vadovais aptars sveikatos reformos įgyvendinimo eigą, susitiks su medikų bendruomenės atstovais, išklausys jų pasiūlymų dėl darbo organizavimo tvarkos.

Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė pirmadienį Alytuje dalyvaus Užimtumo tarnybos regioninio karjeros centro atidaryme, vėliau susitiks su miesto meru, savivaldybės, socialinių įstaigų, nevyriausybinių organizacijų, kitų institucijų atstovais.

Vizito metu numatytas M. Navickienės apsilankymas Alytaus miesto bendruomenės centre, žmonių su negalia užimtumo centre bei „Gelbėkit vaikus“ Vaikų dienos centre „Gali“.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

siaips

ankščiau kada valdžios postus užimdavo ne liberalkonservatoriai, ir jei jie išvažiuodavo i regionus pusmečiui iki rinkimu, Vilniaus visa žiniasklaida puldavo skelbti ir menkinti juos jog už valstybės pinigus jie važinėja agituoti žmonės savo naudai o kada dabar liberalkonservatoriai važinėja ir veda rinkimine agitacija visi Vilniaus žiniasklaida tyli. VTEK tai pat nemato kuo Dulkis ir Navickiene užsiima. Tiesiog šlykštu kada tokios elgsenos yra toleruojamos. Kad bus išardytas tas valstybės lovio siurbėlių klanas????

Prades dabar

budeliai agituoti busimas aukas,kad "tik mano virve slidesne"...

V,L

Dar karta pasikartosiu ---- KA RINKOT TA IR TURIT .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS