Pirmiausia tai duona turi būti iškepta. Kad ir tos "naminės" duonos- kepalas nesuvokiamo storio, tokį reikėtų gal visą dieną krosnyje kepti. O pjūvio vietoje minkštimas pasišiaušęs- aišku, kad žalia duona. Vasarą pirkdavau nukainuotą įvairią duoną ir batonus žuvims- tai kol patrupini, pirštai aplimpa minkštimu. Tikrai daugelio kepyklų išbandžiau- dažnai beveik nebūna plutelės. Pamenu mamos duoną, dar minkydavau paauglystėje- smulkiau sumalti gerai džiovinti rugiai, druska, kartais kmynai, truputis cukraus- puikiausias skonis. O dabar prideda visokių dervų, tirštiklių, puriklių ir dar nežinia ko- ir nesupranti, ar su pjuvenom duona, ar su runkeliais...
Nesitikėkite kad jums patars kokia geriau pirkti,patars tokią pirkti kurios neperka ir neišperka, tą duona ir" skaniausia "yra ir sveiksia".Tokie patarimai yra.
pensininke ir nedirbu,turiu 40 m darbo staza ir neverkiu kaip jus buduliai sedintys ant pasalpu, o del duonos kainu tai cia matyt pati ta duona kepi ir parduodi po po 2 riekes uz 2 eurus, biznis klesti
maziau valgo tos duonos, kad jos kaina tokia pati kaip mesos, tai galima ir be duonos mesa valgyti su darzovemis, jeigu dar labiau kelsit duonos kainas, tai duona valgysim tik per sventes
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)