Lietuva skyrė 10 tūkst. eurų Uzbekistanui kovojant su koronavirusu | KaunoDiena.lt

LIETUVA SKYRĖ 10 TŪKST. EURŲ UZBEKISTANUI KOVOJANT SU KORONAVIRUSU

  • 5

Lietuvos užsienio reikalų ministerija skyrė 10 tūkst. eurų humanitarinei pagalbai Uzbekistanui kovoti su COVID-19 pandemijos protrūkiu.

Kaip penktadienį pranešė ministerija, lėšos bus pervestos Pasaulio sveikatos organizacijai.

Uzbekistanas priklauso šalims, kurios dėl silpnos sveikatos apsaugos sistemos nepajėgia savarankiškai įveikti COVID-19 sukeltų iššūkių. Gegužės 1 dieną įvykusi stichinė nelaimė sugriuvus užtvankai šalies rytuose dar labiau apsunkino Uzbekistano galimybes veiksmingai kovoti su pandemija.

Lietuva humanitarinei pagalbai 2020 metais jau skyrė daugiau nei 700 tūkst. eurų, iš kurių didžioji dalis – kovai  su COVID-19.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

as pasiruoses

rinkimai ne uz kalnu partiniam ir pagal sarasus raudona tik aasmenims nepriklausantiems jokiai partijai jei ne TAUTA GANA MIEGOTI tokia valstybe mums nereikalinga

Piliete

Nu b.l.t. jau reiks eit su šakem pas tuos geradarius nuleisti juos ant žemės.Patys esam ubagai o kitiems dalija į kairę ir į dešinę.

Pilietiškas

Armenijai, Uzbekistanui Lietuvos tūkstančių parama kovai su koronavirusu, 1.8 mlj.dotacija Darbo partijai ir t.t. ramiai skurdina mus, o Skvernelis dar nori būti išrinktas, kad ištaisytų klaidas! Pajusime, kad ir duonai nebeužtenka!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS