Lietuvoje pasirodė pirmosios snaigės | KaunoDiena.lt

LIETUVOJE PASIRODĖ PIRMOSIOS SNAIGĖS

  • 0

Pirmadienio vakarą Lietuvoje pasirodė pirmosios snaigės.

 

Apie tai savo feisbuko paskyroje informavo „Orai ir klimatas Lietuvoje“ bei Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba savo feisbuko paskyroje meteo.lt.

„Kaip ir buvo prognozuota, pirmosios snaigės galiausiai pasirodė“, - rašo meteo.lt.

„Panašu, kad Visaginas sulaukė pirmosios šių metų šlapdrinos/lengvo sniegelio. Prognozė pasitvirtino, nors ta tikimybė buvo nedidelė. Dar viena porcija tam pačiam Lietuvos kraštui turėtų kliūti trečiadienį ryte“, - pastebi „Orai ir klimatas Lietuvoje“.

Internautai praneša, kad sninga ir Švenčionyse.

Gismeteo.lt prognozavo, kad  pirmadienį daug kur palis, kai kur gali įsimaišyti šlapių snaigių.

Prognozuojama, kad antradienio naktį jau paspaus šaltukas, vietomis teks pasisaugoti plikledžio. Po apniukusių dienų džiugins gerokai šviesesnis dangus. Vyraus nestiprus permainingos krypties vėjas, tik pajūryje jis bus juntamesnis. Nakties valandomis temperatūra kris iki 1–6 laipsnių šalčio, tik prie pat jūros išsilaikys vienas kitas laipsnis šilumos. Dienos metu oras šils vangiai, kiek daugiau debesų gali pasirodyti vakarėjant. Vilniuje ir Šiauliuose bus apie 2, Kaune ir Panevėžyje apie 3 laipsnius šilumos. Klaipėdoje oras šils iki 6 laipsnių.

Trečiadienį debesų gretos bus didesnės. Lietus praslinks daugiausia virš šiaurinių, šiaurės rytinių šalies vietovių, kai kur gali pasirodyti šlapių snaigių.

 

 

 

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS