Panevėžio forume bus diskutuojama apie pagalbą Ukrainai | KaunoDiena.lt

PANEVĖŽIO FORUME BUS DISKUTUOJAMA APIE PAGALBĄ UKRAINAI

  • 10

Šeštadienį rengiamas penktasis Panevėžio forumas bus skirtas aptarti paramą Ukrainai, pranešė savivaldybė.

Forumo tikslas – palaikyti Ukrainą ir įkvėpti miestiečius, kitus forumo dalyvius ir toliau aktyviai tęsti paramą, imtis savų iniciatyvų.

Įvairių sričių specialistai taip pat kalbės apie karo Ukrainoje pamokas mums ir Vakarų visuomenėms, apie sugriautos šalies atstatymą.

Renginyje dalyvaus Lietuvos ambasadorius Europos Sąjungoje Arnoldas Pranckevičius, buvęs Lietuvos ambasadorius Ukrainoje signataras Petras Vaitiekūnas, premjerės patarėja Gabrielė Žaidytė, Vyriausybės kanclerė Giedrė Balčytytė, kiti.

Forumas vyks mišriu būdu – gyvai Panevėžio miesto dailės galerijoje ir nuotoliu būdu platformoje „Zoom“.

Panevėžio forumas – kasmetinis renginys, siekiantis suvienyti ir įgalinti aktyvius panevėžiečius, verslo, švietimo, kultūros lyderius ir iš šio miesto kilusios asmenis veikti pritraukiant kultūros talentus, skatinant ekonomikos augimą ir miesto patrauklumą.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

!!!

Tuoj liks kaunas siaulei ir panevezys va cia ir buvo lt respublika va ten galesit remt paremt ka tik norit

Geriausia Ukrainai

jeigu karas tuojau pat baigtūsi. Bet kurstytojai globalistai neleis. Todėl jeigu amerikonai taip nori kad Ukraina kariautų tai tegu patys ir teikia pagalbą. Mūsų nuubaginta Lietuva ir taip vos laikosi vagių kaip utėlių kamuojama.. KODĖL VISIŠKA TYLA DĖL TAIKOS DERYBŲ?!!!

ai

visus panevezio beretnykus siust tiesiai i ukraina...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS