Paskirtas naujas Panevėžio mokymo centro direktorius | KaunoDiena.lt

PASKIRTAS NAUJAS PANEVĖŽIO MOKYMO CENTRO DIREKTORIUS

  • 0

Panevėžio mokymo centro direktoriaus pareigas nuo ketvirtadienio eina Donatas Bakšys.

Kaip pranešė Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, profesinės mokyklos vadovas paskirtas penkerių metų kadencijai.

„Tai stiprus regioninis centras, kuriam reikalingas ambicingas ir iššūkius drąsiai priimantis lyderis, prisidėsiantis prie profesinio mokymo sistemos plėtojimo ir profesinio mokymo kokybės gerinimo“, – pranešime cituojama švietimo, mokslo ir sporto viceministrė Agnė Kudarauskienė.

„Norime, kad Panevėžio mokymo centras būtų atvira, inovatyvi ir nuolat tobulėjanti institucija, kuri atliepia besimokančiųjų, darbo rinkos ir šalies poreikius, o ją baigusių mokinių kompetencijos būtų pripažįstamos ne tik nacionaliniu, bet ir tarptautiniu lygiu“, – sakė D. Bakšys.

Anot jo, Panevėžio mokymo centras numato tobulinti profesinio mokymo kokybę, didinti bendrojo išsilavinimo ir profesinio mokymo prieinamumą, įtraukiojo ugdymo galimybes, plėsti pameistrystės programą bei suaugusiųjų profesinio mokymo ir profesinės reabilitacijos paslaugas, taip pat kurti tobulėti skatinančią aplinką.

D. Bakšys dirbo ekonomikos ir verslumo bei informacinių technologijų mokytoju, dėstė Panevėžio kolegijoje, Kauno technologijos universiteto Panevėžio technologijų ir verslo fakultete. Jis yra įgijęs mokslų daktaro laipsnį.

Panevėžio mokymo centre mokosi 2 tūkst. mokinių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS