Prieš V. Putiną – ir seksualinės mažumos: kovosime tol, kol jo nebebus | KaunoDiena.lt

PRIEŠ V. PUTINĄ – IR SEKSUALINĖS MAŽUMOS: KOVOSIME TOL, KOL JO NEBEBUS

  • 9

Rusijoje LGBT paskelbus ekstremistine organizacija, prezidento rinkimų dieną seksualinės mažumos atėjo į protestą Vilniuje. Su plakatais „Meilė viską nugalės“ keliolika mitinguotojų teigė kovosiantys iki tol, kol Vladimiro Putino nebeliks. Tiesa, čia jie ne visų sutikti išskėstomis rankomis.

„Tegul jie žino, kad gėjai kovojo. Tegul V. Putinas žino, kad tie gėjai, homoseksualai, transeksualai ir visi kiti – kovoja. Mes ir prieš jį kovosime tol, kol jo nebebus“, – kalbėjo vyras.

„Prieš devynis metus atvažiavau čia iš Rusijos, bet šiuo metu esu Lietuvos LGBT bendruomenės narys. Paauglystėje galvojau, kad neturiu išvis jokios galimybės ateityje būti savimi, todėl nusprendžiau nebūti. Tik Lietuvoje galėjau susitaikyti su savo tapatybe“, – pasakojo kitas vyras.

Prieš pusmetį Rusijos Aukščiausiasis Teismas tarptautinę LGBT bendruomenę pripažino ekstremistine organizacija. Uždraudė bet kokias jų teises šalyje.

„Esu čia ne tik dėl LGBT bendruomenės Rusijoje, bet ir Afrikos, iš kur atvykau. Esu dėl viso pasaulio, bet labiausiai – Rusijos. Čia rašoma, kad „trans žmonės“ – „transformeriai“. Aš taip reiškiu savo nepasitenkinimą“, – tvirtino dar vienas protestuotojas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Mes ir prieš jį kovosime tol, kol jo nebebus.

Nuomonių būta ir kitokių.

„Išskirti save iš bendrų protestuojančių tokiu būdu, sakyčiau, kad negražu. Tai tiesiog kvepia reklama“, – sakė publicistas, visuomenininkas Vitalijus Balkus.

„Normalaus žmogaus pozicija. Aš už šeimą, už didelę šeimą, o jie ten nelabai. Todėl jų nepalaikau. Aš palaikau V. Putiną“, – teigė dar vienas vyras.

LGBT palaikymas ar finansinė parama Rusijoje baudžiama penkiolika metų kalėjimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Pilietis

Pi-de-ras-tai - kovotojai.... Naujas anekdotas

Cha

Birkas į rankas - ir pirmyn i kovą ...

Rinkėjas

RUSIJOS PREZIDENTAS VLADIMIRAS PUTINAS baisiai nekenčia pedeastų !!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS