Iš A. Verygos pasityčiojęs K. Masiulis žada pats nusiskusti plaukus | KaunoDiena.lt

IŠ A. VERYGOS PASITYČIOJĘS K. MASIULIS ŽADA PATS NUSISKUSTI PLAUKUS

  • 14

Seimo narys Kęstutis Masiulis, aštriai pasisakęs apie sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos pasirinkimą nusiskusti plaukus ir tokiu būdu palaikyti su vėžiu sergantį premjerą Saulių Skvernelį, žada ir pats keisti šukuoseną.

Kaip portalas jau rašė, konservatorius K. Masiulis ketvirtadienį negailėjo kritikos A. Verygai: „Beždžioniauja Veryga ir reklamuodamasis parazituoja – ne daugiau. Nesolidu. Kad jau solidarizuojasi, lai praeina tas pačias chemoterapijas ir nereiks kirpykloje pinigų leisti“, – vakar feisbuke rašė politikas ir netrukus įrašą ištrynė.

Politiko pasisakymas neliko nepastebėtas: tautiečiai, tarp jų ir žurnalistas Andrius Tapinas bei atlikėjas Stanislavas Stavickis-Stano, K. Masiulį bandė sugėdinti.

„Kęstuti, nustokite nekęsti bent šitokiose situacijose. Kažkada ir Deivydas Zvonkus dėl manęs taip nusikirpo ir man tapo smagiau. Vėliau su Zvonkumi ne kartą neigiamame kontekste apdainavome Verygos ir Skvernelio „darbelius“ ir vėl taip elgsimės ateityje, bet niekada nežeminsime ar neįžeidinėsime jų asmeniškai. Atsibuskite, jūs gyvenate ne karo lauke ir skirtingos pusės seimo salėje – ne priežastis nekęsti vienas kito. Kęstuti, nusiskuskite ir jūs plikai, pademonstruokite, kad esate Žmogus“, – susimąstyti skatino dainininkas, kuriam buvo diagnozuota tokia pati liga kaip ir S. Skverneliui – limfoma.

„Facebook“ nuotr.

Nors K. Masiulis ir toliau mano, kad A. Veryga savo poelgiu siekė didesnio populiarumo, tačiau penktadienį „Žinių radijo“ eteryje Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos narys pažadėjo plaukus taip pat nusiskusti. „Tą padarysiu pirmadienį“, – teigė K. Masiulis. Konservatorius teigė, kad nusiskus dėl to, kad įrodytų, kad tai padaryti nėra sunku.

Pats politikas neslepia, kad po įžeidžios replikos sulaukė daug smerkiančių, o taip  pat ir palaikančių laiškų. Daugeliui buvo smalsu, ką K. Masiulis iš tiesų norėjo pasakyti apie A. Verygos poelgį ir kodėl savo įrašą iš virtualios erdvės ištrynė.

„Perskaičiau žiniasklaidoje apie pono Verygos akciją ir suveikė emocijos, nes matosi, kad tai viešųjų ryšių akcija, veiksmas, viešinimas, komentarai... Vienas  mano pačių artimiausių žmonių serga onkologine liga, tai nelinkiu to niekam, nes liga yra baisiausias dalykas, koks gali nutikti žmogui. Jausmai tokie, kad plaukų netekimas tai visiškas menkniekis. Šiuo atveju,  ministro akcija negali būti sulyginta su tikru skausmu. Tai dabar ministras štai koks jautrus, o visi kiti, kurie turi plaukus, nejautrūs? Taip, galima daryti tokias akcijas dėl laimėtų ar pralaimėtų krepšinio rungtynių, bet žmogus serga, galbūt mirs. Ar čia vieta viešiesiems ryšiams? Manau, kad politikai ir kiti žymūs žmonės apie tokius jautrius dalykus turi kalbėti rimtai, o ne užsiimti tokio pobūdžio akcijomis. Dėl to ištryniau savo rytinį įrašą, nes nenoriu, kad tai būtų suprasta dviprasmiškai, pirmiausia, galvojant apie sergančiuosius“, – ketvirtadienį feisbuke atviravo K. Masiulis. Jis tikino palaikąs visus sergančius ir linki stiprybės bei atjautos artimiesiems.

„Facebook“ nuotr.

Primename, kad premjeras S. Skvernelis išreiškė padėką ministrui dėl šio poelgio. „Kolegos Aurelijaus netikėtai išreikštas palaikymas – labai svarbus. Ne tik man, bet visiems įveikinėjantiems onkologines ligas. Nuoširdžiai dėkoju tiek Aurelijui, tiek visiems atsiunčiantiems žinutes, palinkėjimus ir patarimus. O plaukai sugrįš, juolab, kad nelabai daug jų buvo ir likę“, – „Facebook“ paskyroje ketvirtadienio vakarą rašė S. Skvernelis.

Premjeras apie tai, kad serga pirminės stadijos limfoma – kraujo sistemos vėžiu –  pranešė rugpjūčio pabaigoje. S. Skvernelis tikisi pasveikti po gydymo rugsėjį ir spalį.

GALERIJA

  • Aurelijus Veryga
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Onute

Daug metu praejo,kai susikure laisvos Lietuvos seimas,daug seime sedi nuo pat pradziu,jei pagalvojus iš tikro metai savo daro,paseno musu seimunai,sedi dienu dienas ,pablusti galima.O kaip pasirodysi jei ne sugalvoji save parodyti ,pradedi ka nors šmeizti,nesvarbu ka,ot pakliuvo po ranka kas ir pavarai.Darbais mielieji reikia save parodyti,gerais darbais o ne smeiztu.

ble

Tai Masiulis vis dar vaikšto...

Prudas Bugailiskis

O kada kariuomene su sarvuociais pagaus ir suarestuos milijardu vagi - Eligiju Masiuli. :(
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS