Artėja kovas, metas kirsti medžius | KaunoDiena.lt

ARTĖJA KOVAS, METAS KIRSTI MEDŽIUS

Nedaug laiko liko iki pavasario, laikas būtų miestui susitvarkyti problemines vietas.

Viena jų – K. Donelaičio aikštė prie Liepų g. 28 namo. Čia pagaliau reikėtų išlyginti atsiradusias kiaurymes ir išasfaltuoti tą smulkų sovietinių laikų grindinį, kuris tik gadina mašinų važiuoklę ir kelia baisų triukšmą.

Taip pat reikia iškirsti tuos supuvusius medžius, jau seniai keliančius grėsmę žmonėms, ir sutvarkyti visą K. Donelaičio aikštę, į kurią dabar šlykštu net žiūrėti.

Taip pat reikėtų čia leisti įsteigti kavinę, kad atėję žmonės galėtų išgerti kavos, vyno ar viskio. Tokia buvo numatyta, bet kažkokie biurokratai neleido.

Noriu kreiptis į naująją valdžią ir pasakyti: baikite drebėti prieš tuos parazitinius elementus, kurie protestuoja prieš viską. Nereikia į juos kreipti dėmesio, nes, panašu, tai yra žmonės, kurie nesuvokia, ką daro. Kaip sakoma, duokite jiems kelią.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Aptekome psichopatais

Lauk iš savivaldybės išlaikomi popieriniai niekiniai etatai Užteks mokesčių mokėtojų pinigais išlaikomus ten 30 metų sėdinčius niekinius etatus maitinti . Audito prašome, kiek ten nereikalingų tuščių priforminta. Vienas dirba, penki ėda, už dyką sėdi. Kodėl šito nemato meras? Kodėl jis pats aplipęs sisteminiais, kurie jam nurodo kaip tarybiniais Brežnevui ką sakyti ką daryti... Žmonės, reikalaukite lauk varyti, padlų niekinių siurbėlių savivaldybėje turi nelikti. Ne medžių, o tokių sprendimų priėmimo skyriuose sėdinčių šiukšlių. Pavasaris, apsivalymo metas. Savivaldybė labai nešvari

NE medžių kirtėjams

Svarbiausiai, kad Kl. dienraštis šitą Ričardo "briedą" mielai spausdina. Matyt, ne už dyką.

Nezabitauskas

Sveikinu tūlą "Ričardą"! Kainavo tai kainavo, bet iš "Dienos telegrafo" skilties jis sugebėjo išlįsti į "Nuomonių" skiltį. Savo vienodais straipsneliais, nors ir įvairiais vardais pasirašinėjamais, nusibodo tiek, kad jau pyktis ima. Argi už kvietimą naikinti miesto žaliąją gyvybę ("metas kirsti medžius") nėra numatyta jokios atsakomybės?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS