„Bardakas“ gaivina Klaipėdos senamiestį? | KaunoDiena.lt

"BARDAKAS" GAIVINA KLAIPĖDOS SENAMIESTĮ?

  • 54

Nežinau, kodėl žmonės taip pyksta. Aš labai džiaugiuosi, kad praėjusią vasarą Klaipėdoje pradėjo veikti baras "Bardakas".

Tikrai tai skoninga vieta, ir baristai alkoholio kokteiliuose negaili. Ne taip, kaip kitur – vien tik iš sulčių ir ledukų gėrimą į dideles stiklines supila. Normaliai net "neįkalsi".

Be to, galima smagiai pašokti, gal tik vietos kartais pritrūksta. Šeštadieniais reikia trintis užpakaliais.

Tokie barai kaip "Bardakas" gaivina senamiestį, nes ateina daug jaunimo, kuris leidžia pinigus. Ir pavadinimas tikrai labai geras.

Juk senamiesčio gyventojai žinojo, kad perka butus senamiestyje. Tai negi taip naiviai tikėjosi mirtinos tylos?

Agnė

Gairės: bardakas, baras Bardakas, senamiestis, triukšmas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (54)

Liūdna statistika

STT: labiausiai korupcija išsikerojusi savivaldybėse

Agnei

Na kaip nepyksi kai savaitgaliais iki paryciu butu sienos dreba nuo taip vadinamu bumciku ir iki kol nenustos neimanoma uzmigti. Jei pries perkant butus jau butu buves irengtas bardakas niekas ir nebutu ten butu pirke, gyventojai buvo apgauti. Bardakas isirenge po to kai butai buvo parduoti ir zinojo, kad gyvenamas namas. O gyvenamajame name naktinis baras nesuderinamas dalykas, arba bardakas perka visa pastata, dabar istenge issinuomoti tik butus viename aukste, arba situacija tik bloges. Kulturos tokie bardakai tikrai senamiesciui neprideda, labiau geda pries miesto svecius, jog miesto sirdyje vietoje jaukiu restoranu ar kavinukiu triuksmingas naktinis baras su necivilizuota klientura.

Anonimas

Paskaičiau straipsnį ir suprantu: LT visada bus atstojaus valstybė. Wau, wau, aš tarp klubų nupirkau butą - ir girdžiu muzoną, kaip čia taip atsitiko? Jeigu esi dal.......as, tai tu tą muzoną ir mėnulyje girdėsi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS