Energiją galėjo lieti prasmingiau | KaunoDiena.lt

ENERGIJĄ GALĖJO LIETI PRASMINGIAU

Rugpjūčio 10 d. prie Lietuvos Seimo rūmų vyko tikras absurdo teatras.

Marga kelių tūkstančių žmonių minia labai drastiškomis priemonėmis bandė maištauti prieš jiems nepatinkančią vakcinaciją nuo koronaviruso, nors ten netrūko piktų grasinimų ir kitų sferų adresu.

Per televiziją girdėjau kai kurių mitingo dalyvių pasisakymus – jie kartojo, kad yra sveiki kaip ridikai ir nežada sirgti, todėl skiepų jiems nereikia.

Tačiau jie kalbėjo tik apie save, o ne apie pavojingą virusą, kuris susargdino milijonus žmonių ir tūkstančius nuvarė į kapus. O juk jų dauguma dar visai neseniai buvo sveiki.

Man labai keista, kad tarp priešininkų mačiau ir daug jaunų žmonių, kurie naudojasi moderniausiomis išmaniosiomis technologijomis, o tuo pat metu yra tokie tamsūs, neišprusę, nieko nežinantys, lyg viduramžių raganų deginimo laikais.

Kodėl jie rodė tokį aktyvų karingumą ten, kur to visai nereikėjo?

Geriau jau tą savo energiją panaudotų prasmingiau, prisidėtų prie šiukšlių surinkimo akcijų ar panašių dalykų.

Tie protestuotojai bijo ne viruso ir ne ligos, o gydymo ir apsaugos priemonių nuo tos negandos. Ir sveiku protu tai sunku suprasti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Klaipėdietis

O kas tas vytautas tamošiūnas? Eilinis pensionierius, be išsilavinimo, knaisiojosi piliavietėj su šiupeliuku, o dabar "važna asoba".

Bill Ward

Pasakykit man prašau: kam reikalingi jūsų tokie straipsneliai? Ko siekiat? Man tai atrodo labai kvailai. Jūs atidengiat savo sielą - ir matosi viskas, kas tokie esat, žurnaliūgos. Gaila, nesimato, už kiek parsidavėt. Juk galėjot ir daugiau užsiprašyti?....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS