Kai kam reikėtų tik apsidairyti | KaunoDiena.lt

KAI KAM REIKĖTŲ TIK APSIDAIRYTI

Tiems, kurie sako, kad Klaipėdos mieste niekas nevyksta, niekas nieko nedaro, siūlyčiau vieną kartą rimčiau apsižvalgyti.

Danės skveras – naujai suremontuotas ir atgimęs, estakada statoma virš Baltijos prospekto, aikštė prie "Vaidilos" suremontuota ir atnaujinta, Muzikinis teatras perstatomas, tuoj jau atvers duris, Taikos prospektas naujai išasfaltuotas. Pagaliau gėlės visame mieste žydi vasaromis (ačiū vedėjai Irenai Šakalienei).

Ir tai tik maža dalis darbų, kurie pastaruoju metu daromi arba jau padaryti Klaipėdoje.

Todėl tas nesibaigiantis dejavimas, tas vis girdimas verkimas, kad viskas čia pas mus blogai, yra tiesiog negražus apsimetinėjimas. Veidmainystė.

Netrukus bus sutvarkytas ir Skulptūrų parkas, ir Klaipėdos senamiestis, ką tada pasakysite, dejuojantys gerbiamieji?

Reikia eiti į savivaldybę ir merui pabučiuoti į ranką, kad tiek daug visko yra daroma. Priekaištauti ir niekus kalbėti gali bet koks nesusipratėlis ar šiaip, atsiprašant, kvailys.

O dejuojantiesiems norėčiau pasakyti: gal geriau reikėtų į save dažniau pasižiūrėti ir savęs paklausti: ką gero aš padariau miestui?

Ar pakėlėte numestą šiukšlę, ar perspėjote kaimyną, prie konteinerio palikusį senas savo automobilio padangas, ar paprašėte susitvarkyti aplinką senos moteriškės, kotletais šeriančios sulaukėjusias kates? Pagaliau ar langus bent kartą nuvalėte savo daugiabučio namo laiptinėje?

Jei to nė vieno gero darbo nė karto nepadarėte, tada visai nebeaišku, ko jūs norite taip dejuodami.

Juk liaudies išmintis aiškiai sako, kad reikia ne į kitus žiūrėti, o pirmiausia į save, tada labai daug kas gyvenime paaiškės.

Klaipėda yra puikus miestas ir reikia džiaugtis, kad jame gyvenate. Svarbu, kad tik taika būtų Lietuvoje ir visoje Žemėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Ta Marina matyt

partinė ,,kalė"(kaip vienas seimo narys neseniai apibūdino vieną konservyno boba:D). Nukreipia dėmesį į šiukšlių rinkimą, kitus tvarkymo darbus dėl kurių atlikimo kalte meta patiems gyventojams, bet nikaip neišstena kad senamiestis griūva, visur chaosas, o likusioji miesto dalis prikimšta šleivų kreivų ,,stiklainių", kurie kaip benamiai šunys kiekviens vis kitokios veislės:D)Danės skveras irgi toks daugiarūšis neįsirašantis į harmoniją ir patogumą mišrūnas, .o tų juodų kubų /kurie gal turi pakeist suoliukus?/, tai ne tik vaizdas baisus bet ir aukštis visai nepatogus.Ant jų nei senukas nei invalidas neprisės..Nu krc. Marina, tu čia be reikalo nardai į š' ną miesto valdovams. Ir gana primityviai

Viršūnė

nueiti į savivaldybę ir merui bučiuoti ranką!Ot pavarė moterėlė! Ir dar citata :" sutvarkyta ir atnaujinta Vaidilos aikštė".O pati Vaidila?Palikta trūnyti, kaip Baltija. Nesuprantamas straipsnio autorės tikslas, ko ji siekė šiuo straipsniu? Miesto gyventojai nemato, kas vyksta mieste? Negirdėjo garsiosios Šakalienės žygių privatizacijos srityje, apie teismų(net Aukščiausio) sprendimų nevykdymą?Ar tik nebus straipsnio autorė kažkaip susiįjusi su sąvivaldybe, gal net pačia Šakaliene?

Staska

O gal palyginam su Kaunu?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS