Tik skatiname nepaisyti normų? | KaunoDiena.lt

TIK SKATINAME NEPAISYTI NORMŲ?

Pritariu dienraščio skaitytojo Nojaus nuomonei apie atlikėją E. Dragūną-Selą ("Kas jam leido?", "Klaipėda", 2023 01 13).

Keista, kad kai kurie miestai žada šį veikėją vėl įsileisti koncertuoti. Po visų skandalų, kuriuos sukėlė jo ciniški ir pasibjaurėtini žodžiai apie karą Ukrainoje.

Pribloškia ir įžūlus E. Dragūno elgesys su policijos pareigūnais. Jeigu atleidžiame tokius veikėjus nuo atsakomybės, kviečiame juos vėl lipti ant scenos, tai tarsi skatiname kelių gaidelius ir kitus chuliganus nepaisyti nustatytų elgesio normų.

Pagaliau ir tie naktiniai atlikėjo koncertai Klaipėdoje... Jie, mano nuomone, tiek kartų įžūliai viršijo higienos normas, jog reikėtų pagaliau uždrausti kankinti šalia Vasaros estrados gyvenančius žmones "beveik mirtino garsumo muzika". Taip ją apibūdino vienas koncertų lankytojas.

Skandalinga ir tai, kad į tokio luošinančio garso koncertus atlikėjas kviečia net mažamečius vaikus. Normalioje civilizuotoje šalyje tai būtų neįmanoma.

Nesutinku tik su dienraščio skaitytoju, komentaro autoriumi, kad visus gautus pinigus už koncertą reikėtų pervesti Ukrainai.

Atrodytų, kad gali sakyti ar daryti kokias nori šlykštybes, sumoki pinigus ir gauni "indulgenciją". To, man regis, tikrai neturėtų būti.

Gairės: Egidijus Dragūnas, koncertai, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS