Tikrai nebalsuosime už katę maiše | KaunoDiena.lt

TIKRAI NEBALSUOSIME UŽ KATĘ MAIŠE

Kai paskaitai laikraščius, netrunki pastebėti, kad savivaldybių tarybų ir merų rinkimuose yra kandidatų, kurie tikrai aktyvūs, skelbia savo nuostatas, informaciją apie savo planus, jei būtų išrinkti, viešina žinią apie savo partijos ar komiteto bendražygius.

Ypač įdomu paskaityti apie kandidatų į Klaipėdos miesto merus nuostatas. Tuomet galima sužinoti, ką tie žmonės gali nuveikti uostamiesčiui. Ir pritarti arba nepritarti tam, ką jie ruošiasi daryti.

Skaitėme, kad yra ir daugiau kandidatų, kurie nori tapti merais. Tokių Klaipėdoje yra net 12. Tikrai nemažai. Tačiau apie kai kuriuos iš jų neteko perskaityti jokios informacijos, matėme tik žurnalistų parašytas tų žmonių pavardes. Ką jie ruošiasi daryti patekę į valdžią, pagaliau, kas jie tokie? Tokios informacijos mes, paprasti skaitytojai (ir sykiu rinkėjai), neturime ir pasigendame.

Kyla klausimas, ar tie veikėjai, taip tylėdami, tikisi laimėti rinkimus, nors siūlo katę maiše?

O gal jie skelbia informaciją apie savo planus kur nors socialiniuose tinkluose arba nelegaliai internete?

Tai turiu juos nuvilti: senjorai nesinaudoja nei internetais, nei feisbukais. Todėl tikėtis, kad pirksime katę maiše nereikėtų. Tikrai eisime ir balsuosime miesto tarybos rinkimuose, tačiau savo balsų neatiduosime tiems, apie kuriuos nieko nežinome.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

R

Dauguma parduotų ne tik save, bet ir visą giminę, kad būtų išrinkti. Nebalsuosiu nė už vieną kandidatą, kuris nepadarė nieko, kad specialistai, kuriem virš 50 turėtų darbą, nors savo žiniomis ne tik yra geresni už jaunus tos pačios srities specialistus, bet yra sąžiningesni. Nerinksiu jaunimo iki 30 metų. Mes jau matome pasekmes, kokios košės prisivirė, kai kurie išrinkti į Seimą . Nerinksiu tu, kurie skęsta korupcijos liūne, bei tu, kurie slėpė savo nusikaltimus prisidengdami kitu vardu.

Klpd.

Man tai juokinga kuomet atsiradę kaip kokie apaštalai iš debesų:D) tokie kandidatai rimtai pristatinėja savo programas. Visi žinom kad ,,žada tol kol mato" o paskui ,,tolyn iš akių - tolyn iš širdies":D) Aš asmeniškai tikiuosi kad klaipėdiečiai nebus visiški pridūrkai ir nebalsuos už tokius...O dėdė pensininkas teisingai pagavo esmę ir jeigu jo amžiaus draugeliai masto panašiai, tai tiems nukritusiems ant klaipėdiečių galvų benderiams nelieka jokių šansų:D) Tiesa, norėčiau paklaust ponus pensininkus, kad jeigu jie yra tokie gerai mastantys ir protingi, tai ar jie balsuos už liberalkonservatorius? Jeigu taip, tai reiškia kad šitas visas rašinėlis yra užsakytas ir beretinia kaip visada mus visus gražiai pamovė:D)

Pensininkui

Skaitykite ir VE , ten daug info apie kandidatus . Programos , komandų nariai . Man taip pat keistas klaipėdos dienos požiūris .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS