Ministras jau nebežino, kuo užsiimti? | KaunoDiena.lt

MINISTRAS JAU NEBEŽINO, KUO UŽSIIMTI?

Perskaičiau apie tai, kad konservatorių vadovas ir dabartinis užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis siūlo keisti Baltarusijos pavadinimą, ir apėmė tokia neviltis, kad verk.

Na, nejaugi tie mūsų valdantieji taip neturi ką veikti, kad užsiima vienomis paikystėmis. Tik ką pakeitė Gruzijos pavadinimą į Sakartvelas. Nesąmonė, ir tiek. Buvo Gruzija, galėjo ir toliau būti, kuo neįtiko tas įprastas šalies pavadinimas?

Dabar susigalvojo dar vieną, dar didesnę nesąmonę: esą "Baltarusija" yra blogai, reikia tą šalies pavadinimą keisti į "Baltąją Rusią".

Ministro manymu, pavadinimas, kuriuo mūsų kaimynų ir draugų šalį vadiname, neturėtų įtvirtinti okupacijos metais nusistovėjusio Baltarusijos, kaip Rusijos dalies, supratimo.

Nebūtų tai pasakęs G.Landsbergis, garsios intelektualų giminės atstovas, tikrai sakytum, kad tai ligonio kliedesiai per pilnatį.

Vis dėlto iš tokios iniciatyvos aišku viena: valdžios atstovai Vilniuje neturi ką veikti, jiems nuobodu, todėl, matyt, jie ir susigalvoja tokias kvailybes. Kaip sakoma, dyka duona užpakalį drasko.

Gal geriau ministras užsiimtų Astravo AE reikalais, nes galime sulaukti antro Černobylio šalia Lietuvos. Dabar apie tuos siaubus LRT kaip tik rodo garsųjį serialą, kurį pažiūrėjus tikrai siaubas ima.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

BAISU...

Dabar ir Cigonus -Romais vadina.

Hm

Gruzija čia ne į temą, jie patys norėjo atsikratyt ruskių prilipdyto. o čia anūkui tiesiog nėr ką daryt - gavo pareigas, kuriose absoliučiai nieko neišmano, bet reikia parodyt, kad dirbi. rėkavimas bet kokia proga kartais gali sudaryti dirbančio įspūdį.

Istorijos Mokytoja

Kai tik daugiau tautiškumo atsirado ukrainiečiuose ----tie panaikino visus raudonųjų kacapų vietovardžius . Dabar atsigauna mūsų buvę valdiniai aplink Minską \Menską .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS