„Vsio zakonno“? | KaunoDiena.lt

„VSIO ZAKONNO“?

Tauta vis dar neatsitokėjusi. Kaip galima pralošti krūvą milijonų ne savo pinigų, apie tai, kad vyksta kažkas įtartino, žinant ir Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybai (FNTT), ir lošimų priežiūros tarnyboms, bet niekam dėl to nepajudinant nė piršto?

Tiesa, pirštas buvo pajudintas – FNTT neseniai prisipažino, kad buvo gavusi pranešimų apie įtarimų kėlusius Š. Stepukonio pervedimus per „Payserą“, tačiau, šiek tiek patyrinėjusi, tyrimą nutraukė nusprendusi: viskas legalu. „Vsio zakonno“, kaip sakoma mūsų kaimyninėje valstybėje-agresorėje. Tiesa, dabar tyrimas atnaujintas. Kol kas viskas įtarimų lygio – dar nepareikšti kaltinimai, neišnagrinėta byla, nepriimtas nuosprendis.

Lošimų priežiūros tarnyba tyli – esą prižiūrėti turėjo ne jie, o atitinkama tarnyba Estijoje. Lietuvos bankas taip pat aiškina, kad tai, kaip judėjo galimai Š. Stepukonio judinti milijonai iš „BaltCap“ fondo sąskaitų ir per kitas sąskaitas – į lošimų organizatoriaus sąskaitą, turėjo prižiūrėti Estijos tarnyba, nes lošta tai Estijoje. Tačiau estai nusiplauna rankas.

Kažką nelabai rišlaus aiškina patys „Olympic Casino Group Baltija“ ir jos akcininkė Estijoje „OB Holding 1“. Atrodo, kad šioms bendrovėms labai apsimokėjo, jog niekam neužkliūtų Š. Stepukonio, kaip įtariama, pralošti milijonai (viešai skelbta, kad šio (ne)pasiturinčio kliento pralošiamos sumos sudarė nemažą dalį bendrovių metinio pelno).

Naujasis Ostapas Benderis, ne kitaip. „Kam jums pinigai, Kisa? Jūs gi neturite fantazijos“, – didysis kombinatorius „Dvylikoje kėdžių“ sakė savo bičiuliui Kisai Vorobjaninovui. Panašu, kad naujasis Ostapas Benderis iš Lietuvos fantazijos, kaip susiveikti pinigų, ir ne šiaip pinigų – o milijonų, tikrai turėjo. Tik kaip juos įvairiau išleisti – nelabai.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

V.

Vsio zakonno nes už to kyšo vienos šeimos ausys.

Ašaros

Taigi čia grobis tik zuikio ašaros. Jei taip pakračius rimtai Nacionalinę žemės tarnybą, kur piliečiams nėra grąžinamos žemės, o per tarpininkus visada suranda. Su sąlyga, kad savininkas parduos nurodytam asmeniui. Kas galėtų paneigti, kad čia ne šimtamilijoninis verslas?

tam rusų laikais

lietuvą valdė lietuviai - sniečkus, griškevičius, songaila, bražauckis. Dabar kitam triper iksui - kai kurie padarai nežinojo "vermoks". Bereceptinis vaista nuo parazitų. Vaikščiojo tokie valkatos ir kitus ukratu vaišino.Sifiliu anais laikais sirgai ne tik tu. Dauguma prostitučių klientų.Kai gyvenai savartyne tai žiemą ir eidavai triset į laiptines. O restoranu vadini pamoike kur rasdavai tų puvusių langetų. Nors visko trūko, net vietų normaliam restorane bet normaliem žmonėm visko užteko. Pinigą ir tais laikais skyrė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS