A. Baerbock vėl vyksta į Izraelį | KaunoDiena.lt

A. BAERBOCK VĖL VYKSTA Į IZRAELĮ

Vokietijos užsienio reikalų ministrė Annalena Baerbok trečiadienį vėl vyks politinių pokalbių į Izraelį. Apie tai pirmadienį Berlyne pranešė Užsienio reikalų ministerija.

Per dvi dienas truksiančią kelionę A. Baerbock susitiks su Izraelio ministru pirmininku Benyaminu Netanyahu, prezidentu Isaacu Herzogu ir kolega Israeliu Katzu. Atstovo duomenimis, pagrindinės pokalbių temos bus šiuo metu vykstančios pastangos susitarti dėl humanitarinio ugnies nutraukimo, taip pat dėl tvarių paliaubų bei „Hamas“ rankose esančių įkaitų paleidimo.

„Žinoma, bus aptariama ir sudėtinga padėtis Rafoje, – sakė atstovas. – Esame labai sunerimę dėl situacijos Rafoje“.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

linkėjimai žaliai fašistei

linkėjimai žaliai fašistei 2024 m. vasario 13 d. 00:43:38 Žalioji fašiste, kurios giminėje buvo Vokietijos fašistai , ir toliau durnina Izraelį? Pradžioje pas šią žalią fašiste ant jis grobuoniško menu buvo pandos/ Kinija, bet ji jomis kartu su kita žalia fašiste /von schvondere uzspringo. Linkiu tuo pačio.

linkėjimai žaliai fašistei

Žalioji fašiste, kurios giminėje buvo Vokietijos fašistai , ir toliau durnina Izraelį? Pradžioje pas šią žalią fašiste ant jis grobuoniško menu buvo pandos/ Kinija, bet ji jomis kartu su kitas žalia fašiste /von schvonderiu pasirinko. Linkiu tuo pačio.

Anonimas

Taigi i gimtinę vyksta....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS