„Bolt“ pradeda veikti Londone: siūlys ir „panikos“ mygtuką | KaunoDiena.lt

„BOLT“ PRADEDA VEIKTI LONDONE: SIŪLYS IR „PANIKOS“ MYGTUKĄ

  • 0

Viena didžiausių Europos pavėžėjimo paslaugų platformų „Bolt“, anksčiau žinoma kaip „Taxify“, šiandien pradeda veikti Londone. Platforma pristato aukštesnius saugumo standartus bei vietiniams pavėžėjams konkurencingas sąlygas – tikimasi, kad mažesnės kainos keleiviams ir lankstesni komisiniai vairuotojams leis „Bolt“ mieste įsitvirtinti greitai.

„Džiaugiamės veiklą Jungtinėje Karalystėje pradėdami nuo kosmopolitiškos ir gyvybingos šalies sostinės. Londonas nusipelno didesnės pavėžėjų paslaugų įvairovės, o mes tikime, jog galime suteikti būtent tai, ko nori keleiviai bei vairuotojai: sąžiningą, patikimą ir įperkamą paslaugą“, – teigia „Bolt“ generalinis direktorius Markusas Villigas.

„Bolt“ programėlė Londone veiks su specialiu „panikos“ mygtuku. „SOS“ paslauga leidžia vienu paspaudimu susisiekti su miesto policijos pareigūnais. Tą patį gali padaryti ir platforma besinaudojantis vairuotojas. Jei klausimas ne toks skubus, keleiviams programėlė leis susisiekti su Londone esančiu, visą parą dirbančiu klientų aptarnavimo centru.

Pasikeitimas aktualus ir lietuviams bei jų šeimoms – Londone gyvena viena didžiausių Lietuvos emigrantų bendruomenių pasaulyje. Rekordiškai aktyvūs buvo ir rinkėjai Londone – šiemet pirmajame Lietuvos prezidento rinkimų ture ambasadoje Londone balsavo beveik 20 tūkst. šalies piliečių.

Į Jungtinę Karalystę vyksta net 21 proc. Lietuvos oro uostų keleivių, o Londonas tiek keleivių, tiek skrydžių skaičiumi yra populiariausia valstybės oro uostų kryptis. Skaičiuojama, jog kasmet į Londoną iš Lietuvos vyksta daugiau kaip pusė milijono žmonių.

Estijoje veiklą pradėjęs „Bolt“ yra viena greičiausiai augančių Europos įmonių – žemesnes kainas ir didesnį jų procentą vairuotojams siūlantis verslo modelis šiandien aptarnauja daugiau kaip 25 mln. vartotojų 30 Europos ir Afrikos valstybių. Šį pavasarį įvykęs platformos vardo pakeitimas į „Bolt“ atspindi išsiplėtusį jos paslaugų spektrą – be pavėžėjų paslaugų „Bolt“ skirtingose šalyse siūlo elektrinių paspirtukų ir motociklų nuomą, o dalyje miestų jau pradėjo vykdyti ir maisto pristatymo paslaugas.

„Bolt“ programėlę „iOS“ ir „Android“ klientai gali parsisiųsti iš „Bolt“ svetainės. Išsikviesti pavėžėją galima ne tik Londono Sityje, bet visame Didžiajame Londone, įskaitant keliones į Heathrow, Gatwicko, Stanstedo, Sičio ir Lutono oro uostus – į pastaruosius tris vyksta ir skrydžiai iš Lietuvos.

Šiandien Londono „Bolt“ vartotojai gali rinktis standartinį arba aukštesnės klasės automobilio tipą. Netrukus bus pristatyta daugiau skirtingų automobilių kategorijų.

2013-aisiais įkurta bendrovė Lietuvoje veikia nuo 2014 m. Šiuo metu pavėžėjai veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje. Dar šiemet „Bolt“ išsikviesti galės ir Marijampolės bei Mažeikių gyventojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS