D. Trumpas užsipuolė „The Washington Post“ reporterius | KaunoDiena.lt

D. TRUMPAS UŽSIPUOLĖ „THE WASHINGTON POST“ REPORTERIUS

  • 1

Baltųjų rūmų šeimininku tapti siekiantis Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas), pirmadienį vėl užsipuldamas žiniasklaidą, pareiškė, kad anuliuoja „The Washington Post“ akreditaciją nušviesti jo kampanijos renginius.

„Dėl neįtikimai klaidingo nušvietimo ir pranešimų apie rekordinę D.Trumpo kampaniją mes šiuo anuliuojame akreditaciją apgaudinėjančiam ir nesąžiningam „The Washington Post“, – „Twitter“ parašė D.Trumpas.

Vėliau paskelbtame jo kampanijos pareiškime sakoma: „Mes nebesijaučiame priversti dirbti su leidiniu, kuris savo „klikų“ poreikį iškėlė virš žurnalistikos sąžiningumo.“

Garsus dienraštis tapo dar vienu D.Trumpo stovyklos taikiniu – anksčiau jo kampanija uždraudė kelioms kitoms naujienų organizacijoms dalyvauti jo renginiuose ir spaudos konferencijose. Tarp tų žiniasklaidos priemonių yra „Buzzfeed“, „The Des Moines Register“, „The Huffington Post“, „Politico“ ir „Univision“.

Kivirčą tikriausiai sukėlė „The Washington Post“ pirmadienio straipsnis, kur cituojami D.Trumpo komentarai, kuriais jis po šaudynių Orlande sukritikavo prezidento Baracko Obamos (Barako Obamos) kovą su ekstremizmu.

„Žiūrėkit, mums vadovauja žmogus, kuris nėra griežtas, nėra sumanus arba turi kažką kita galvoje“, – „Fox News“ sakė D.Trumpas.

„Jis nesupranta arba supranta geriau nei visi mano – viena arba kita, ir abu šie dalykai yra nepriimtini“, – pridūrė jis.

„The Washington Post“ rašė, kad D.Trumpas, „regis, pirmadienį pakartotinai kaltino prezidentą Obamą solidarizuojantis su radikalizuotais musulmonais, kurie vykdė teroro aktus Jungtinėse Valstijose, ir prisidėjus prie šaudynių gėjų naktiniame klube Orlande“.

Tas straipsnis tikriausiai buvo paskutinis lašas numanomam Respublikonų partijos kandidatui į prezidentus.

„Nesu prezidento Obamos gerbėjas, bet kad pademonstruočiau jums, koks negarbingas yra apgaudinėjantis „The Washington Post“: jie savo antraštėje rašė, (jog) „Donaldas Trumpas užsimena, kad prezidentas Obama buvo susijęs su Orlando šaudynėmis“. Liūdna!“, – sakė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Taigi-

Todėl tas isterikas ir negaus prezidento "portfelio", neužtenka jam nei kantrybes, nei proto.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS