Hanoveryje po stadiono evakuacijos sprogmenų nerasta | KaunoDiena.lt

HANOVERYJE PO STADIONO EVAKUACIJOS SPROGMENŲ NERASTA

  • 0

Vokietijos šiauriniame Hanoverio mieste antradienio vakarą buvo evakuotas stadionas ir atšauktos šalies rinktinės draugiškos rungtynės su Nyderlandais, bet kol kas nebuvo rasta jokių sprogmenų ir nebuvo suimta jokių įtariamųjų, pranešė vienas to regiono ministras.

Žemutinės Saksonijos vidaus reikalų ministras Borisas Pistorius (Borisas Pištorijus) sakė per spaudos konferenciją, kad gandai apie neva rastą užminuota greitosios pagalbos automobilį nebuvo patvirtinti.

Vokietijos vidaus reikalų ministras Thomas de Maiziere'as (Tomas de Mezjeras) sakė, kad rungtynės Hanoveryje, kuriose turėjo dalyvauti kanclerė Angela Merkel ir kiti Vokietijos vyriausybės nariai, buvo atšauktos „siekiant apsaugoti visuomenę“, bet išsamesnių detalių nepateikė.

Ministras pareiškė, kad „mes turėjome svarių priežasčių, karčių priežasčių“, o Hanoverio policija anksčiau sakė, kad buvo iškilusi sprogdinimo grėsmė visame mieste.

Policija taip pat evakavo Hanoverio koncertų ir sporto rūmus TUI, kur turėjo įvykti grupės „Soehne Mannheims“ koncertas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS