J. Kiseliovas: tokios Rusijos propagandos nebuvo net gūdžiausiu sovietmečiu | KaunoDiena.lt

J. KISELIOVAS: TOKIOS RUSIJOS PROPAGANDOS NEBUVO NET GŪDŽIAUSIU SOVIETMEČIU

  • 5

„Atkreipkite dėmesį: Vladimiras Putinas lygiai tuo pačiu apdovanojimu, kuriuo dabar pamalonino Ramzaną Kadyrovą, apdovanojo ir Aleksandro Litvinenkos žudiku laikomą Andrejų Lugovojų“, – sako LRT apsilankęs garsus Ukrainoje dirbantis Rusijos žurnalistas Jevgenijus Kiseliovas, komentuodamas Boriso Nemcovo nužudymo pasekmes ir kontekstą. 

Pasak J. Kiseliovo, tai „bizantiškojo Kremliaus“ signalas Vakarams, akivaizdžiai liudijantis, kad V. Putinas vertina savo pagalbininkus ir purvinų darbų atlikėjus. Apdovanodamas R. Kadyrovą Putinas, anot J. Kiseliovo, V. Putinas demonstruoja, kad jam „nusispjaut į Vakarų demokratines vertybes“.

J. Kiseliovas pastebi, kad tokios priešiškos Vakarams propagandos, kokia dabar sukama Rusijos žiniasklaidoje, nebuvo net gūdžiausiais laikais 6-ajame ir 7-ajame praėjusio amžiaus dešimtmečiuose. „Šaltasis karas jau neabejotinai vyksta, tik Vakarai apsimeta to nematantys ir nori grįžti prie „business as usual“ ( įprastų vesrlo reikalų – past.) laikų.

Plačiau apie tai  – jau šį vakarą LRT televizijos „Panoramoje“ (20.30 val.), rytoj LRT radijo žiniose rusų k. (16.30 val.). Visą interviu su J. Kiseliovu žiūrovai galės pamatyti sekmadienį LRT televizijos „Pasaulio panoramoje“ (19.30 val.)

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

vytautas

Įdomu ar LietR skiria informaciją nuo nepraustaburnių rusų agentėlių piktybiškos propagandos?Ką veikia VSD?Juk čia atviras informacinis karas.Kare,kaip kare turi būti.

jankis

tai lietuva varo prpogandą ir melą,su supistom savo žiniom

deja deja

Lietuvos propaganda lenkia sovietine ir Rusijos net kartu sudejus, tukstancius kartu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS