JK ekonomika lapkritį susitraukė 2,6 proc. | KaunoDiena.lt

JK EKONOMIKA LAPKRITĮ SUSITRAUKĖ 2,6 PROC.

Jungtinės Karalystės (JK) ekonomika lapkritį, lyginant su ankstesniu mėnesiu, susitraukė 2,6 proc., penktadienį parodė oficialūs duomenys, ekonominį aktyvumą paveikus vyriausybės apribojimams dėl koronaviruso.

Bendrasis vidaus produktas (BVP) lapkritį nusmuko žemyn po spalį fiksuoto 0,6 proc. augimo, pranešime sakė Nacionalinis statistikos biuras (ONS).

Šie duomenys reiškia, kad šalies ekonomika lapkritį buvo 8,5 proc. mažesnė nei vasarį, prieš pandemijos pradžią.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Meh

Tik pradžia, laukia sunkūs laikai UK. Eksportuoja jie daugiau nei importuoja ir muitai stipriau kirs UK nei EU. Investicijas iš kitų šalių gali pamiršti, Airija čia laimės be konkurencijos. Emigrantų ribojimas kels kainas. Manau per šiuos metus ir kitus susitrauks kokiais 10-15% UK. Svaras šiais metais gal išliks stabilus, bet kitais metais turėtų kristi USD ir EUR atżvilgiu, nes teks spausdinti, kad kompensuoti minias pašalpinių.

Nezurnalistas

Jau 30metu myliu ir meldziousi £

ógi

nereikejo nusimuilint is eurozonos tai lieka 1 scotlandjardui likviduot monarchija tegul kraus tos i i kanada pas anuka o turtus nacionalizuot ir ir nutraukt kisimasi i kitu saliu gyvenima jei to nepadarys tai britai pasmerkti su visa sala pakartot atlantydos zuti ir liks tik prisiminimai;;;;;;;
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS