N. Pelosi: D. Trumpas atrodė lyg paveiktas raminamųjų | KaunoDiena.lt

N. PELOSI: D. TRUMPAS ATRODĖ LYG PAVEIKTAS RAMINAMŲJŲ

JAV Atstovų Rūmų pirmininkė demokratė Nancy Pelosi gynė provokacinį savo elgesį prezidentui Donaldui Trumpui Kongrese skaitant metinį pranešimą ir dar kartą jį užsipuolė.

„Aš suplėšiau melo manifestą“, - sakė N. Pelosi ketvirtadienį Vašingtone. Esą reikėjo atkreipti amerikiečių dėmesį, kad visa tai netiesa. „Tai buvo visiškai tinkamas veiksmas“, - kalbėjo demokratų lyderė. Ji pridūrė, kad jai nereikalingi pamokymai apie orumą, ypač – iš D. Trumpo lūpų.

Prezidentas savo kalboje skleidė melą, kalbėjo N. Pelosi. Jis esą Kongresą pavertė „realybės šou scena“.

N. Pelosi teigė, kad parodė pagarbą D. Trumpui ir jam prieš skaitant metinį pranešimą ištiesė ranką. Tačiau jis esą nenorėjo atsakyti tuo pačiu. „Jis atrodė lyg šiek tiek paveiktas raminamųjų“, - sakė Atstovų Rūmų pirmininkė. Tačiau neištiesta ranka esą nebuvo priežastis to, kad ji vėliau suplėšė kalbos tekstą.

N. Pelosi antradienio vakarą po D. Trumpo kalbos demonstratyviai suplėšė kalbos tekstą. Baltieji rūmai ir D. Trumpas tokį elgesį pasmerkė, o demokratai negailėjo pagyrų.

JAV Senatas, kuriame D. Trumpo respublikonai turi daugumą, trečiadienį išteisino prezidentą nuo visų apkaltos proceso kaltinimų.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Anonimas

Buvusi graži moteris...,o Trumpas niekada nebuvo gražus,abu skirtingose partijose ir kova tarp jų baigėsi respublikonų naudai,nes senate jų daugiau.Na D.Trumpas aktyvus,ir veikia prieš teroristus,nesiterliodamas su jais,taip pat suŠ.Korėjos lyderiu bando rasti kalbą,ir tai labai gerai.O ką demokratai nuveiktų?

Anonimas

Ta bobule yra 80 m turi virs 26 milijonu ir 5 vaikus ko gero bijo del savo milijonu

super ..Trumpas ...dermokrate

sudirbo ramiai be nervu ...si net suplese savo pranesimus manau ir stringus butu netrukus susidraskius po to apsaukus ,kad ja norejo Trumpas isgvaltavot ..........
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS