Po neįprastos žinutės „X“ A. Duda raginamas pasitikrinti saugumo nustatymus | KaunoDiena.lt

PO NEĮPRASTOS ŽINUTĖS „X“ A. DUDA RAGINAMAS PASITIKRINTI SAUGUMO NUSTATYMUS

  • 1

Lenkijos skaitmeninimo ministras penktadienį paragino prezidentą Andrzejų Dudą (Andžejų Dudą) patikrinti savo socialinių tinklų saugumo nustatymus po to, kai jo asmeninėje paskyroje platformoje „X“ buvo paskelbta keista žinutė, kuri beveik iš karto buvo pašalinta.

„Pasakykite jam, kad paklaustų savo žmonos, ką reiškia turėti kiaušius. Ji žino!“ – buvo rašoma A. Dudos asmeninėje paskyroje paskelbtoje žinutėje.

Ši žinutė buvo greitai ištrinta, tačiau interneto vartotojai padarė ekrano nuotraukas, kuriomis pasidalijo ir kurios sukėlė ne tik juoką, bet ir kritiką, kad valstybės vadovas nepakankamai atsargiai elgiasi internete.

A. Dudos biuras nepaaiškino, ką norėta pasakyti socialiniame tinkle „X“ paskelbta žinute, taip pat nesakė, kaip ji ten atsirado.

Vyriausybė, kuriai vadovauja A. Dudos politinis varžovas ministras pirmininkas Donaldas Tuskas, pasiūlė prezidentui elgtis atsargiau ir teigė, kad galėtų pasiūlyti pagalbą saugumo srityje.

„Pastebėjęs, kad prezidento Andrzejaus Dudos paskyroje atsirado neįprastas įrašas, kuris gana greitai dingo, paprašiau prezidento patikrinti prieigos prie jo socialinių paskyrų saugumo nustatymus“, – „X“ parašė skaitmeninimo ministras Krzysztofas Gawkowskis (Kšištofas Gavkovskis).

Anksčiau A. Duda buvo įsitraukęs į bendravimą su anoniminiais socialinių tinklų vartotojais. Jis taip pat atsiliepė į rusų pokštininkų, apsimetusių Jungtinių Tautų generaliniu sekretoriumi ir Prancūzijos prezidentu, skambučius.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tautos balsas

Nustokit cia rasyti lenkiskom raidem! Net slykstu akim.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS