R. Abramovičius ketina pirkti brangiausią Izraelyje vilą | KaunoDiena.lt

R. ABRAMOVIČIUS KETINA PIRKTI BRANGIAUSIĄ IZRAELYJE VILĄ

  • 4

Rusijos verslininkas Romanas Abramovičius ketina pirkti už 63 milijonus dolerių brangiausią Izraelyje vilą. Tai pranešė Izraelio verslo laikraštis „Calcalist“, remdamasis neįvardytu šaltiniu.

Jo žiniomis, pernai Izraelio pilietybę gavęs rusų milijardierius nori įsigyti nekilnojamojo turto Gerclijos kurorte, kuris yra Viduržemio jūros pakrantėje į šiaurę nuo Tel Avivo.

„R. Abramovičius ketina įsigyti 2 tūkstančių kvadratinių metrų ploto vilą ir 9 tūkstančių kvadratinių metrų žemės sklypą, kuriuos jis šįmet išsinuomojo“, - rašo leidinys.

Pasak Izraelio žiniasklaidos, R. Abramovičiui taip pat priklauso viešbutis ir keli aplinkiniai pastatai viename seniausių Tel Avivo rajonų.

Teise imigruoti į Izraelį, kurią jis turi dėl savo tautybės, milijardierius pasinaudojo pernai, kai susidūrė su sunkumais, mėgindamas pratęsti leidimą gyventi Didžiojoje Britanijoje.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Irena

Tai is kur tie milijardai, vagis yra reikia sodinti i cype ir arestuoti visa turta, niekam neidomu, kaip zmogus turi kelis tukstancius, tada krato arestuoja turta ir net i kalejima gali pasodinti o cia valio pirmyn tai gal visa zemes rutuli nupirks; gobsumui ribu nera

Vincas

Abramoviciaus seneliai yra is Jurbarko ir buvo stalino isvezti i sibira ir jis jau gyme sssr platybese,anukas pastate ligonine Izraelyje uz 80 milijonu,dabar isigys vila ,ar yra problemu ,kaip yra “kapeiku”

...

Chm: "Izraelio pilietybę gavęs rusų milijardierius nori įsigyti nekilnojamojo turto Gerclijos kurorte..." - AR 'nori', AR - 'yra priverstas'... -?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS