Rusija siunčia į JAV lėktuvą su medicinos įranga kovai su koronavirusu | KaunoDiena.lt

RUSIJA SIUNČIA Į JAV LĖKTUVĄ SU MEDICINOS ĮRANGA KOVAI SU KORONAVIRUSU

Kremlius patvirtino, jog Rusijos ir JAV prezidentai Vladimiras Putinas ir Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) per pokalbį telefonu pirmadienį aptarė Rusijos lėktuvo su medicinos įranga galimą siuntimą į Jungtines Valstijas.

„Ši tema išties buvo paliesta. Buvo aptarta tarptautinio bendradarbiavimo svarba. Šios temos aptarimas taikomame plane tęsiamas prezidentų susitarimu darbiniame lygmenyje“, – antradienį žurnalistams sakė V. Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas, atsakydamas į atitinkamą jų klausimą.

Kaip jau buvo skelbta, pagrindinės šio pokalbio, inicijuoto Vašingtono administracijos, temos buvo kova su koronavirusu ir padėtis naftos rinkoje.

D. Trumpas antradienį spaudos konferencijoje, skirtoje kovai su koronaviruso pandemija, paskelbė, kad Rusija į JAV išsiuntė lėktuvą su medicinos įranga kovai su koronavirusu.

„Rusija siunčia mums labai, labai didelį lėktuvą su medicinos įranga, ir tai – labai šaunu“, – sakė pabrėžė JAV prezidentas, išsamiau to nekomentuodamas.

„Mūsų santykiai su dauguma valstybių – nuostabūs. Kinija mums atsiuntė tam tikrų medžiagų, kitos šalys mums atsiuntė prekių, ir mane tai labai nustebino“, – pridūrė D. Trumpas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

šaunuoliai

pagarba

Tai JAV klaida

negerai , kada rosai vaizduoja pasaulio ligu zinovus.Dar zavlgybos tebedirba kad paleido ta F Coroana Vi-rus.

Vinis

Reikia rasyti: Donaldas Trampas (angl. Donald Trump). Ar kas stebi tu berasciu "rasliava"?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS