Šveicarai atmetė didžiausio pasaulyje minimalaus atlyginimo įvedimą | KaunoDiena.lt

ŠVEICARAI ATMETĖ DIDŽIAUSIO PASAULYJE MINIMALAUS ATLYGINIMO ĮVEDIMĄ

  • 4

Šveicarai sekmadienį atmetė didžiausio pasaulyje minimalaus atlyginimo – 18 eurų už valandą – įvedimą, pranešė visuomenės nuomonės tyrimo agentūra.

Tik 23 proc. Šveicarijos – vienos brangiausių pragyventi pasaulio valstybių – rinkėjų pritarė minimaliai 22 Šveicarijos frankų (18 eurų) už valandą algai, kuri už mėnesį būtų buvusi 4 tūkst. frankų (3 280 eurų), rodo gps.bern parengtos sekmadienio referendumo rezultatų prognozės.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

nedaug

trūksta - dirbti ir MĄSTYTI kaip šveicarai ir bus OK

tam hgd

regis, esi sunkus ligonis, jei nieko neveikdamas nori gauti akademiko atlyginimą. vakarų šalys į savo gerovę ėjo šimtą ir daugiau metų, jie laikėsi griežtų moralės normų ir tvarkos. Nesiurbė iš valstybės taip, kaip mūsų apsimetėliai varguoliai, kuriems geriau nedirbti, o tik gauti pašalpų. taip gyvendami mes ir per 100 metų ne ką gyvensime geriau. Jei tau Lietuvoje blogai (mes dar tiek net sapne neuždirbsime), tai pabandyk nukakti į Šveicariją ir pabandyk ten padirbėti. Pažiūrėsim, ar įpratusiams tinginiauti, patiks dirbti ir užsidirbti. Pamatysi šveicarų požiūrį į darbą, atlyginimus ir pašalpas.

kolunui

o ka tu nuveikie del savo valstybes geroves, kad tau moketi daugiau?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS