V. Putinas atvyko vizito į Saudo Arabiją | KaunoDiena.lt

V. PUTINAS ATVYKO VIZITO Į SAUDO ARABIJĄ

  • 21

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas trečiadienį atvyko į Saudo Arabijos sostinę Rijadą, kur susitiks su sosto įpėdiniu Mohammedu bin Salmanu (Mohamedu bin Salmanu), pranešė Rusijos valstybinė televizija.

V. Putinas anksčiau lankėsi Jungtiniuose Arabų Emyratuose – tai buvo reta  kelionė už buvusios Sovietų Sąjungos ribų, Rusijai siekiant sustiprinti savo įtaką Artimuosiuose Rytuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Net

JAValkatuku F16 nepatingejo atskristi,pasveikinti RUSIJOS PREZIDENTA,NETGI RUSIJOS TRISPALVES SPALVOM DANGU NUDAZE,PAGARBA AMURLEKONU PILOTAM.Negi sauditai vairavo situs lektuviukus?

To >> rusui be kelnių

Iškilmingas sutikimas: ore skraidė ir pyrsčiojo dūmais lėktuvėliai, pakelėse stoviniavo kupranugariai ir linkčiojo galvomis, ne kurie spjaudėsi; O pasitiko fiurerį diplomatai, persirengę "apaštalų" rūbais; Beje, putleriui gresia areštas daugelyje pasaulio šalių. 2023 m. pavasarį Tarptautinis Baudžiamasis Teismas (TBT) dėl karo nusikaltimų Ukrainoje jam išrašė arešto orderį. Tai apriboja jo keliones už šalies ribų.

Tai, kad

Tikrojo Putino senai nebėra, o šiuo metu kremliuje tupi putleris – dvojnikas, su mordovio, jakuto ar nencio botoksiniu veidu, ir susliko akutėmis...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS