V. Zelenskis dėkoja JAV | KaunoDiena.lt

V. ZELENSKIS DĖKOJA JAV

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis padėkojo už tai, kad JAV Atstovų Rūmai patvirtino milijardinės paramos Ukrainai paketą.

„Esu dėkingas JAV Atstovų Rūmams, abiem partijoms ir asmeniškai pirmininkui Mike‘ui Johnsonui už sprendimą, kuris išlaiko istoriją teisingame kelyje“, – rašė jis tinkle X. Įstatymas, kurį dar turi priimti Senatas, „užkirs kelią karo išplitimui, išgelbės tūkstančius žmonių gyvybių ir padės mūsų abiem šalims tapti stipresnėms“, pažymima žinutėje.

JAV Atstovų Rūmai šeštadienį po kelis mėnesius trukusios blokados pritarė milijardinei paramai Rusijos užpultai Ukrainai. Parlamentarai priėmė atitinkamą įstatymo projektą, kuriame numatyta Kyjivui skirti 61 mlrd. dolerių (57 mlrd. eurų).

 

Rašyti komentarą
Komentarai (68)

Kęstas

Zelenskis turi už ką padėkoti. Jau jo lėktuvas tuoj bus pilnas dolerių. Kai bėgs į Dubajų, tai bus ką pasiimti juodai dienai. Kada buvęs Afganistano vadovas bėgo, tai jo doleriai ne visi tilpo, dalis skraidė po pakilimo taką. Šiuolaikiniai komikai sugeba iš pinigų upės išnerti, nešdami lagaminus su doleriais. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Patarimas

Gali taip ir būti. Keista, būdamas 12 metų, o tai buvo labai labai seniai, sapnavau tankus (rusų ),judančius iš poligono link gyvenviečių (lyg žemėlapyje :iš viršaus į apačią ),po to didžiulį rugių lauką ir ryškiai raudoną didžiulį lyg tai saulės kamuolį horizonte rytuose. .. Ir po to iš pietų pro tunelį kaip žemėlapyje pro Krymo pusiasalį į viršų su žirgais ir kardus iškėlę į viršų vyrai (arabų tautybės, nes galvų apdangalai buvo jų tradiciški ), ,ir taip pergalingai lyg potvynis veržėsi į viršų. ... Keista, kad ne vienas sapnas yra jau išsipildęs. ...

Parazitai

Tiek milijardų žudymui ir žemės teršimui negaila, o darbe prakaituojančiam mužikui normalios algos pragyvenimui nei skatiko daugiau nedadės. ... Kiek naujų namų, kiek naujų gerų gamyklų ir švaresnių darbo sąlygų atsirastų už tuos pinigus! !! Sakoma, svetimi, ,nukniaukti "pinigai neatneš laimės
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS