Velso princesė po operacijos išrašyta iš ligoninės | KaunoDiena.lt

VELSO PRINCESĖ PO OPERACIJOS IŠRAŠYTA IŠ LIGONINĖS

  • 0

Velso princesė Catherine (Ketrin) išvyko iš ligoninės, kur jai buvo atlikta pilvo operacija, pirmadienį pranešė jos biuras Kensingtono rūmuose.

Pranešime priduriama, kad ji toliau gerai sveiksta namuose.

42 metų princesei, britų sosto įpėdinio Velso princo Williamo (Viljamo) žmonai, operacija buvo atlikta beveik prieš dvi savaites vienoje privačioje Londono ligoninėje.

Ji sugrįžo į namus Vindzore, esančiame į vakarus nuo Londono, kur sveiks toliau, sakoma rūmų pranešime. Anksčiau pareigūnai skelbė, kad Velso princesei prireiks kelių mėnesių atsigauti.

Catherine ir Williamas nusiuntė „didžiulį ačiū“ ligoninės darbuotojams ir sakė, kad šeima yra dėkinga už gerus linkėjimus, kurių sulaukia iš viso pasaulio.

Tuo metu, kai princesei buvo atlikta operacija, Kensingtono rūmai pabrėžė, kad jos sveikatos problema nėra susijusi su vėžiu, bet plačiau nekomentavo.

Tuo metu Williamo tėvas karalius Charlesas III (Karolis III) po penktadienį atliktos prostatos operacijos lieka toje pačioje Londono klinikoje. Pranešama, kad 75 metų monarchas po operacijos laikosi gerai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS